Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-23, 10:52   #3724
CAMA07
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

U mnie chyba dziś gołąbki. Z nowości dietowych to zauważyłam, że robią mi się rozstępy na udach- póki co malutkie ale są i się robią
Ogólnie mam takie ADHD - nie mogę znaleźć sobie miejsca, bo czekam na odpowiedź w sprawie pracy. Dobra informacja zmotywuje mnie bardziej i do diety i do życia
Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Napoleonkę polecam, bo na prawdę warto
A w biszkopcie z niej jestem zakochana wręcz
Ja używał słodziku w tabletkach i ksylitolu.
Co do majonezu to raczej też bym odpuściła.[COLOR="Silver"]
Ajjj ta napoleonka, dziś i u mnie zawita w piekarniku a potem w brzuchu!
Ksylitolu dziś poszukam, u mnie w sklepie zapewne nie będzie, ale może w aptece, tam mają dużo ciekawych rzeczy.

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość

mam to samo... ze smutkiem ogladam fotki z zeszlego roku, a wtedy wydawalo mi sie, ze jestem i tak gruubba
ciezko idzie ale idzie...
Ja też mam podobnie, rok temu czy dwa też mi się wydawało, że jestem gruba - teraz jak patrzę to chciałabym tak wyglądać teraz tak jak wtedy... Teraz dałam sobie szansę na reaktywację. Muszę wyglądać i czuć się lepiej, bo jak będę jeszcze grubsza to będzie jeszcze ciężej.

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
A teraz w końcu moge się pochwalić...!!

Jest jest jest...nareszcie ją mam!!!! Mam 6 z przodu (jupi, jupi, jupi) heheh waga dzisiaj pokazała 69,3 kg !!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:jup i:
Gratulejszyn!!!

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy 5 % tłuszczu to tak malutko.
Ja bym majonezu nie polecała na Dukana, ale mogę się mylić.
Nie mylisz się, dzięki. Już odpuściłam ten majonez, zapytałam, bo chyba liczyłam, że napiszecie ...pyszny, wspomaga spadki heh

Fenris umów się może do lekarza, nie warto się męczyć.
CAMA07 jest offline Zgłoś do moderatora