Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-23, 18:24   #4265
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VII

Cytat:
Napisane przez Ainnel Pokaż wiadomość
A mi wcześniej nawet nie przyszło do głowy, żeby kupować tam kosmetyki do włosów (poza olejami). A dzisiaj się przyjrzałam i myślałam, że już stamtąd nie wyjdę. Amla, sesa, henna khadi, oleje (arachidowy, sezamowy, kokosowy, z orzechów włoskich, ryżowy, krokoszowy, lniany, z dyni, awokado, migdałowy... więcej nie pamiętam ), mnóstwo kosmetyków Bingo, WAXy najróżniejsze, dużo olejków eterycznych, właśnie ten długo poszukiwany Jantar...
o matko zaslinilam klawiature tez bym chciala miec wszystko po reka, chociaz na moj zielarski tez nie mam po narzekać jantar byl seboradin,seboravit, byly biowaxy tez nawet tołpa jakas do rak czy czegos innego wlasnie musze podejsc i zobaczyc czy bingo sa

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Gwiazda Wieczorna Pokaż wiadomość
ależ cudnie wszystko w jednym sklepie i w dodatku stacjonarnym. Tez się muszę rozejrzeć za dobrym zielarskim sklepem.
Moim ostatnim odkryciem jesy olej lniany. na razie pobił wszystkie które uzywalam czyli kokosa, oliwe z oliwek, winogronowy, arachidowy.
zazdroszcze mi lniany wysuszal, probowalam mieszac z innymi ale niestety,

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora