2011-11-23, 18:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VII
Cytat:
Napisane przez Ainnel
A mi wcześniej nawet nie przyszło do głowy, żeby kupować tam kosmetyki do włosów (poza olejami). A dzisiaj się przyjrzałam i myślałam, że już stamtąd nie wyjdę. Amla, sesa, henna khadi, oleje (arachidowy, sezamowy, kokosowy, z orzechów włoskich, ryżowy, krokoszowy, lniany, z dyni, awokado, migdałowy... więcej nie pamiętam  ), mnóstwo kosmetyków Bingo, WAXy najróżniejsze, dużo olejków eterycznych, właśnie ten długo poszukiwany Jantar... 
|
o matko   zaslinilam klawiature tez bym chciala miec wszystko po reka, chociaz na moj zielarski tez nie mam po narzekać jantar byl seboradin,seboravit, byly biowaxy tez nawet tołpa jakas do rak czy czegos innego wlasnie musze podejsc i zobaczyc czy bingo sa
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------
Cytat:
Napisane przez Gwiazda Wieczorna
ależ cudnie  wszystko w jednym sklepie i w dodatku stacjonarnym. Tez się muszę rozejrzeć za dobrym zielarskim sklepem.
Moim ostatnim odkryciem jesy olej lniany.  na razie pobił wszystkie które uzywalam czyli kokosa, oliwe z oliwek, winogronowy, arachidowy.
|
zazdroszcze mi lniany wysuszal, probowalam mieszac z innymi ale niestety,
|
|
|