Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-24, 10:20   #1663
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Zuzia też już od jakiegoś czasu składa ręce jak do modlitwy a przy karmieniu kładzie sobie rączkę na główce i tak fajnie dłoń rozkłada jakby to miała jakieś straszne kłopoty słodziak mój kochany a na obroty też czekamy jeszcze także nie jesteście sami

Mam nadzieję że mi laktacja wraca do normy, dzisiaj Zuzia cały dzień na piersi była co 1h i o ile wczoraj przed snem odciągnęłam tylko 40ml z obu to dzisiaj było już 80ml
Brawa za powrót mleczka
Mój zaczął się łapać za włoski na głowie, ale tylko prawą ręką...leży i kręci loczki

Cytat:
Napisane przez SONIA004 Pokaż wiadomość
Matko! Moje dziecko śpi już ponad 9 godzin! Nie wiem czy to normalne????? Mam nadz. że nic mu nie ma... A moje syski...
Dziś chyba zadzwonię do doradcy laktacyjnego,, boję się, że mi laktacja padnie
Nic tylko się cieszyć Odciągnij troszkę mleka tak żeby poczuć ulgę...ja bym tak zrobiła...A jak się niepokoisz to zadzwoń

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
dzisiaj wizyta u ginka jakos sie stresuje jakbym pierwszy raz szła

a wczoraj wreszcie wizyta u okulisty no i niestety okulary na stałe 5 grudnia juz maja byc i wreszcie bede wszystko wyraznie widziec
Hehehe ja mojemu gin. to samo powiedziałam leżąc na fotelu i przez to chyba mega delikatnie mnie zabdał
Żeby Kamilka Cię poznała

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dzien bobly ale mnie wszystko boli, niech ktos mi odetnie wszystko od szyi w gore
Oj

Celtea u Ciebie też to samo? Współczuję

A najlepsze jest to, że jeśli to skok to wypadł w tygodniu chrzcin - mamy teraz w niedzielę. I już czuję, że będzie niezła jazda hehehe Może dzieki temu unikniemy "a mogę go na ręce" hhehehe

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Wsadziłam młodego do wózka, cały się spluł, poulewał, a ja udaję, że tego nie widzę. Teraz zapatrzył się na lampę i cos do niej gada. Ale musiałam uruchomić nogę, coby pojeździć trochę wózkiem
jesteś boska