2011-11-24, 10:20
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)
Cytat:
Napisane przez martunia_199
Zuzia też już od jakiegoś czasu składa ręce jak do modlitwy  a przy karmieniu kładzie sobie rączkę na główce i tak fajnie dłoń rozkłada jakby to miała jakieś straszne kłopoty  słodziak mój kochany  a na obroty też czekamy jeszcze także nie jesteście sami
Mam nadzieję że mi laktacja wraca do normy, dzisiaj Zuzia cały dzień na piersi była co 1h i o ile wczoraj przed snem odciągnęłam tylko 40ml z obu to dzisiaj było już 80ml 
|
Brawa za powrót mleczka 
Mój zaczął się łapać za włoski na głowie, ale tylko prawą ręką...leży i kręci loczki 
Cytat:
Napisane przez SONIA004
Matko! Moje dziecko śpi już ponad 9 godzin! Nie wiem czy to normalne????? Mam nadz. że nic mu nie ma...  A moje syski... 
Dziś chyba zadzwonię do doradcy laktacyjnego,, boję się, że mi laktacja padnie 
|
Nic tylko się cieszyć Odciągnij troszkę mleka tak żeby poczuć ulgę...ja bym tak zrobiła...A jak się niepokoisz to zadzwoń 
Cytat:
Napisane przez tusia872
dzisiaj wizyta u ginka jakos sie stresuje jakbym pierwszy raz szła
a wczoraj wreszcie wizyta u okulisty no i niestety okulary na stałe  5 grudnia juz maja byc i wreszcie bede wszystko wyraznie widziec 
|
Hehehe ja mojemu gin. to samo powiedziałam leżąc na fotelu i przez to chyba mega delikatnie mnie zabdał 
Żeby Kamilka Cię poznała 
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml
Dzien bobly  ale mnie wszystko boli, niech ktos mi odetnie wszystko od szyi w gore 
|
Oj 
Celtea u Ciebie też to samo? Współczuję
A najlepsze jest to, że jeśli to skok to wypadł w tygodniu chrzcin - mamy teraz w niedzielę. I już czuję, że będzie niezła jazda hehehe Może dzieki temu unikniemy "a mogę go na ręce" hhehehe
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------
Cytat:
Napisane przez Caltea
Wsadziłam młodego do wózka, cały się spluł, poulewał, a ja udaję, że tego nie widzę. Teraz zapatrzył się na lampę i cos do niej gada. Ale musiałam uruchomić nogę, coby pojeździć trochę wózkiem 
|
jesteś boska
|