2011-11-24, 09:57
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Witajcie kochane Mamuśki
ale wena was ogarnia
w 10 dni 1/3 wątku zapełniona
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey
Telik nasze chlopaki z tego samego dnia i powiem Ci, ze Antos dopiero od kilku dni zajarzyl, ze ma raczki, ktore do czegos sluza. Wklada je namietnie do buzi (ale tylko jedna), czasami uda mu sie je zlaczyc nad glowka i chwyta zabawki, ktore wisza nad nim na macie. Ale jak ja trzymam nad nim grzechotke, to nie chce jej lapac...
Spokojnie dzieci rozwijaja sie w roznym tempie. Przyjdzie czas i na Jasia.
A powiedz mi, czy cigniety za rece ciagnie juz glowke, czy mu wisi? Antkowi jeszcze wisi.
Ja chyba dla swojego swietego spokoju umowie sie z rehabilitantka, ktora znam jeszcze od czasow Zuzkowych. Mam spisanych na kartce kilka cwiczen, wiec je z nim robie, ale przynajmniej mi powie, czy nie widzi zadnych nieprawidlowosci.
|
Aga dziękuje za odpowiedz
troche mi ulżyło
Jaś też namietnie zjada piąstki i łaczy raczki
ale jeszce nie zakumał że je ma do końca
co do podnoszenia głowy to najcześciej trzyma sztywno przy pierwszym pociągnięciu
prz drugim zwykle juz mu się nie chce
Cytat:
Napisane przez beata_1988
a ja mam pytanie zupełnie z innej beczki.
Czy którejś z Was nie poniewierają się w domu takie bajeczki na kliszach do rzutnika, takiego rodem z prl-u? bo mam w domu sprawny taki rzutnik i poszukuje bajeczek do niego
chodzi mi o takie bajeczki jak na zdjęciu:
|
wooow
pamietam u wujka takie cooś było
ale niestety u mnie taakiego cuda nie było
Cytat:
Napisane przez madzia1k1
Hejka!!!
Ja tak szybciutko!
Klikam na Was dziewczyny i podczytuje.
Telik mam nadzieje, że jednak nie dojdzie do zabiegu. u nas tez oczko ropieje tym razem lewe, 3 tyg już. Czasem jest lepiej a czasem gorzej. Na początku tak mniej więcej w 2tyg. lewe zaczęło ropieć i trwało to miesiąc, ale przemywania i masaże w końcu pomogły.
też boję się, że jak będziemy w grudniu na szczepieniu to dostaniemy skierowanie do szpitala.
A kropeli jakieś uzywacie??Bo my nie.
|
Hmmm aja chyba wole żeby oni już przetkali te kanaliki
u nas masaże 3 razy dziennie nie pomagają, okłady z rumianku i szałwi też nie
o oczka w nocy czasami wyglądają jak pozaklejane zieloną plasteliną
Cytat:
Napisane przez DaKaro
Zamowilam Oballa  .
|
Johny na razie ma Oballa w 
[QUOTE=editka2022;30690100]
Cytat:
Napisane przez DaKaro
telik Nelce tez oczko od urodznia ropieje kropelki niepomogly sol niepomogla rumianek ez nie,bylam ktoregos dnia u okulisty z samego rana(w mojego rodzinnego powiedzieli i ze bez skierowania i rejestracji poza kolejka z niemowlakai)ale pani dr byla tak uprzejmaa i powiedziala ze rzyjmie ale dopiero jak wszystkich pozostalych przyjmie czyli po 14 o do 14 z takim malym dzieckiem mialam tam czekac (znieczulica)wiec sie zarejsetrowalam i w poniedzialek ide i pewnie tez bedziemy mieli skierowanie na przetkanie kanalikow,chyba ze da nam jeszcze inne kropelki
|
podejrzewam że zaleci pierw masowanie oczek
do okulisty ie trzeba skierowania
ale myślę że Cie zarejestrują i nie bedziesz musiała tyle czekać
ja sie rejestrowałam bo we wrocławiu aż tak wielu dobrych okulistów którzy przyjmują niemowlaczki nie ma i baaardzo długo czekaliśmy chyba z 5 tygodni(prywatnie oczywiście)
Cytat:
Napisane przez patik87
Siema.
Co gotujecie? idę looknąc na blog 
|
Mam ogórkową z wczoraj
często gotuję na 2 dni
z lenistwa
a pozatym idziemy na urodzinki do taty wiec będzie pewnie cos smacznego
Jaś przysnął przed spacerkiem
a ja zamiast sprzątać klikam z wami
przynajmniej w nocy górę prasowania zaliczyłam
p.s
mrowienie dłoni
MIŁAM PO PORODZIE ALE JESZCE W DNIU WYJSCIA BYŁY WYNIKI Z MORFOLOGI I OKAZAŁO SIĘ ŻE MAM BARDZO MAŁO POTASU
I PRZED WYJŚCIEM DALI MI KROPLÓWĘ WIEC DZIEWCZYNY MARSZ ODDAĆ KREW I ZROBIĆ BADANIA
dziś urodzinki taty, niestety nie kupiłam jeszce nic
zmykam na groupona może coś znajdę
Edytowane przez telik
Czas edycji: 2011-11-24 o 10:09
|
|
|