Napisane przez czarnulka21p
Witam wszystkich serdecznie! Chciałabym zapoznać się z Waszymi opiniami, a także radami dotyczącymi pewnej kwestii z mojego życia.
Spotykam się z pewnym facetem od sierpnia. On - poważnie myślący o życiu (takie przynajmniej mam wrażenie, chyba nie mylne, bo moja praca jest związane przede wszystkim z rozpoznawaniem osobowości i ludzi) i ja wyznająca podobną hierarchię wartości, co on. Niedawno wyznał mi miłość i wszystko byłoby fajnie, gdybym nie postanowiła go "sprawdzić" za namową mojej koleżanki. Sposób banalnie prosty, rozmowa na gg. I dowiedziałam się, że mój facet nie poznał jeszcze kobiety, w której by się zakochał... Oczywiscie jest samotny! Wszystkie kobiety, z którymi się spotykał nic dla niego nie znaczyły, z żadną nie utrzymuje kontaktów.
Zrobiło mi się naprawdę przykro... Nie proponował mi wprawdzie jeszcze spotkania, ale prosił, żebym koniecznie się jeszcze do niego odezwała. Co Wy o tej sytuacji myślicie? Czy to są zwykłe nic nie znaczące gadki, czy rzeczywiście jest skłonny spotkać się z jakąś inną kobietą? Nie będę na pewno, przynajmniej na razie z nim o tym rozmawiała, zobaczymy co będzie dalej... Nie wiem, co mam sobie teraz myśleć, jak się zachowywać wobec niego. Jak się spotykamy jest naprawdę super, nie czaruje, jak to niektórzy, wydaje się być naprawdę szczery... Nie rozumiem jego zachowania. To tylko rozmowy na gg, a ciekawe jak zachowuje się w stosunku do innych kobiet na codzien. A może to ja nie widzę, co się dzieje dookoła? Chciaż przyznam szczerze, że nie straciłam totalnie dla niego głowy, ale czegoś takiego jak on nie zrobiłabym nigdy.Proszę o opinie i rady, może Wasze spojrzenie na tą sprawę pomoże mi to wszystko zrozumieć. Z góry dzięki.
|