Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki Essence - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-24, 10:44   #2596
nuzia
Przyczajenie

Dot.: Kosmetyki Essence - część XI

Cytat:
Napisane przez PieceOfMoris Pokaż wiadomość
Hehe fajnie się tak razem cieszyć
Nareszcie w Lublinie jakaś essensowa alternatywa Natur. Bo u nas ani Douglasa, ani SF ani Hebe, ani żadnych Kefirków, Flircików czy innych niesieciowych drogerii z Essence. To chociaż Tesco Extra będzie łiiiiii
Cudownie. Czyli jesteśmy umówione w Tesco ?
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, u mnie na blogu pojawiły się swatche moich wampirkowych zakupów, zapraszam http://kotwkosmetyczce.blogspot.com/...uzo-zdjec.html

PS: Sexi, dobrze Cię tu znowu widzieć!
idę oglądać

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
ja jestem ze Świdnika tak wogóle ale sama widzisz - zupełnie po drugiej stronie, musiałabym przez cały LBN przejechać. ale mam bezpośredni bus pod tesco więc może kiedyś się wybiorę

Lublinianki! mam dobrą wiadomość. byłam dziś w N. na świętoduskiej (stałam i czekałam od 8.50 aż otworzą i jak mnie wpuścili to BIEGIEM rzuciłam się do szafy E. - spojrzenia ekspedientek - bezcenne ) i co ujrzałam? PRAWIE CAŁY STAND VL nie było tylko kilku lakierów. drapnęłam dla siebie róż w żelu, rozświetlacz i lakier true love - takie must have'y tej limitki chyba. zastanawiałam się nad tym do ust ale zrezygnowałam bo dopiero co kupiłam dwie pomadki i błyszczyk innej firmy także ogłaszam, że tam wszystko było jeszcze 2h temu ekspedientka mi powiedziała, że dopiero wczoraj przywieźli - również nowy stand z Catrice - są obie palety po 29,90 i lakiery po 9,99. Jeśli będą jeszcze na początku grudnia, to poproszę męża by mi sprezentował paletę Berlin - ma naprawdę fajne kolory no to tyle wielbię ten wątek.
To wsiadam we wcześniejszy autobus i jadę zobaczyć co zostało
nuzia jest offline Zgłoś do moderatora