Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-24, 12:02   #3608
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
dobryj deń

jeszcze mam słonko, ale coś chmurami zaciąga kto się bawi przyznać się
nie lubię jak P. jest wykończony po pracy. bo potwornie chrapie a ja wtedy nie śpię jedna z tych gorszych nocek
na obiad mam WYBÓR ogórkowa albo ryż z sosem pomidorowym.
do pierogów się przymierzam jeszcze, chciałam z mięsem, spróbuję z surowym, sprawdzony przepis na farsz mam więc tylko ciasto kombinowane, no ale ideał przebijający pierogi teściowej muszę znaleźć skoro ona się podzielić nie chce.
nie mogę się obudzić zamulona jakaś taka i rozgrzana ciągle, i okna dzisiaj odpadają, wczoraj nie zrobiłam, jak zaczęłam kursować po mieście a to rachunki, a to zakupy, to koc wywiesić (pięknie się wyprał a pralki w ogóle nie było słychać idealnie się ciężar chyba rozłożył i cichutka jak nigdy) to po pranie iść, to prasowanie skończyć, to zrobić późny obiad bo P wrócił na 18.30. zeszło mi piorunem. i był wieczór, DEXTER i spać. tzn dexa sama obejrzałam bo P. zasnął po 5 minutach

no. tyle niusów ode mnie
aaaaa - kupiłam w chińskim szklany pilniczek do paznokci za 3 zł. ale to nie jest to co rosmanowski czy z natury szkoda kasy. piłowanie jednego paznokcia i od razu to miejsce na pilniku jest starte i drugiego paznokcia nawet o milimetr nie spiłuje. szkoda nawet 3 zł dać za to.

i ciągle się zastanawiam, czy iść na to ściąganie koloru za miesiąc czy jednak farbować dalej na ciemno, bo 1. szkoda mi włosów; 2. już mam odrosty na kilka cm i nieładnie to wygląda i korci do farbowania. w sumie potem i tak będę musiała do fryzjerki na rozjaśnianie odrostów chodzić, a nie widzi mi się to finansowo co 3 tyg stówa.
takie mam farbowane, naturalne lekko jaśniejsze.

chyba odmówię to ściąganie...
ee jak naturalne masz lekko jaśniejsze, to nie wiem czy bym ściągała ...

sama wracam do naturalnych ale przez zapuszczanie ..robiłam podobne do Ciebie, a naturalne mam średni blond i kolor sprał się do średniego brązu

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora