Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kącik Ice Coffe, smutki różnej wielkości - Motywacja i sens życia górą...!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-24, 11:16   #4041
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Kącik Ice Coffe, smutki różnej wielkości - Motywacja i sens życia górą...!

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ja dzisiaj spędziłam pół dnia w Krakowie. Pojechałam do mojej dentystki- i chyba oszalałam postanowiłam sobie strzelić uśmiech jak co najmniej gwiazda Holywoodu i zmienić koronki na moich ząbkach tamte mają już hohohoh.. i trochę!
wow...
Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
mi choć bardzo się czerwony kolor podoba to jednak unikam go jak ognia na ścianach! w psychologii kolorów piszę że czerwony wzmaga gniew, kłótnie itd...
i sex...

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

u mnie dzisiaj śledziowy dzionek, już wczoraj mi się zachciało, ale dzisiaj dopiero mi mężulek upolował płaty śledziowe, ja lubie takie jasne i twarde i takie właśnie kupił!!!!!!!!!!!!!!!!!!
matko, aż mi się żołądek kurczy jak o nich pomyślę, na razie cebulka się konserwuje w winnym occie

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

hardgirl1231
co czytasz? bo widziałam cię buszującą na wątku książkowym!
Ja jestem zachwycona Picoult "Drugie spojrzenie"

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora