Dot.: Kącik Ice Coffe, smutki różnej wielkości - Motywacja i sens życia górą...!
Cytat:
Napisane przez Mustique
ja dzisiaj spędziłam pół dnia w Krakowie. Pojechałam do mojej dentystki- i chyba oszalałam  postanowiłam sobie strzelić uśmiech jak co najmniej gwiazda Holywoodu  i zmienić koronki na moich ząbkach  tamte mają już hohohoh.. i trochę! 
|
wow... 
Cytat:
Napisane przez Mustique
mi choć bardzo się czerwony kolor podoba  to jednak unikam go jak ognia na ścianach!  w psychologii kolorów piszę że czerwony wzmaga gniew, kłótnie itd...
|
i sex... 
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------
u mnie dzisiaj śledziowy dzionek, już wczoraj mi się zachciało, ale dzisiaj dopiero mi mężulek upolował płaty śledziowe, ja lubie takie jasne i twarde i takie właśnie kupił!!!!!!!!!!!!!!!!!!
matko, aż mi się żołądek kurczy jak o nich pomyślę, na razie cebulka się konserwuje w winnym occie 
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------
hardgirl1231
co czytasz? bo widziałam cię buszującą na wątku książkowym!
Ja jestem zachwycona Picoult "Drugie spojrzenie"