Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-24, 12:52   #2880
xLADYx
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV

to sobie pospałam
w końcu wyspana przyda się przed weekendem bo ciężki mnie czeka
i mam ochotę dzisiaj na porządny wycisk

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

rozbawiła mnie znowu jedna rzecz ale nie będę cytowała

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
cześć

gratulacje dla Jasia i Mamy
Asiu, ile on już ma miesięcy?

będą rękawiczki grzały na pewno

co tam, że długie, JAKIE GĘSTE!

też tak czasem mam z tym wizażem

rozejrzę się za nią
chyba niedługo stąd zniknę

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Airrazor Pokaż wiadomość
Tylko że farbą sama sobie nie zrobie, mama nie da rady mi moich włosów pomalować, a nie bede grubej kasy na fryzjera wydawać żeby moje włosy pomalował. Ot to.
a ktoś nie może Ci pofarbować?

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Tak ja mam Photoready i używam cały czas,ale on jest tylko w jednej wersji dla każdej cery.
Colorstay ma te 2 wersje
ja chyba kupię photoready tylko nie wiem na jaki odcień zdecydować się ale zobaczę jutro

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czesc

wiecie co, wczoraj przyszly w koncu moje perfumy () i z racji tego, ze tak dlugo czekalam, dorzucili mi do paczki odzywke do brwi i rzes marki ace of face nie mialam nigdy nic z tej firmy, ale wiem, ze to jest gosh o ile sie nie myle to Kitus uzywalas tuszu tej marki

dzisiaj jak wroce z zajec znowu naolejuje wlosy, musze robic to czesciej, bo widze, ze moje wlosy tego potrzebuja...

a ogolnie to dzis jest chyba lepszy dzien niz wczoraj
smaruj rzęski smaruj

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
ja z odżywką siedzę
ale też zaraz zmywam i idę po zakupy, a później też na godzinę do szkoły

Paulinko, racja! 100 lat dla Amelci

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

to ta sama
ja teraz w buteleczce trzymam olej rycynowy
na godzinę do szkoły lubię to
ale ja teraz mam w weekend taki zapierdziel
ale w sobotę przerwę na zakupy sobie zrobię
xLADYx jest offline Zgłoś do moderatora