2011-11-24, 12:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
to sobie pospałam 
w końcu wyspana przyda się przed weekendem bo ciężki mnie czeka 
i mam ochotę dzisiaj na porządny wycisk 
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------
rozbawiła mnie znowu jedna rzecz ale nie będę cytowała 
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------
Cytat:
Napisane przez kitkulka
cześć
gratulacje dla Jasia i Mamy 
Asiu, ile on już ma miesięcy?
będą rękawiczki grzały na pewno
co tam, że długie, JAKIE GĘSTE!
też tak czasem mam z tym wizażem
rozejrzę się za nią 
|
chyba niedługo stąd zniknę 
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------
Cytat:
Napisane przez Airrazor
Tylko że farbą sama sobie nie zrobie, mama nie da rady mi moich włosów pomalować, a nie bede grubej kasy na fryzjera wydawać żeby moje włosy pomalował. Ot to. 
|
a ktoś nie może Ci pofarbować?
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
Tak ja mam Photoready i używam cały czas,ale on jest tylko w jednej wersji dla każdej cery.
Colorstay ma te 2 wersje 
|
ja chyba kupię photoready tylko nie wiem na jaki odcień zdecydować się ale zobaczę jutro 
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------
Cytat:
Napisane przez buahhot
Czesc
wiecie co, wczoraj przyszly w koncu moje perfumy (  ) i z racji tego, ze tak dlugo czekalam, dorzucili mi do paczki odzywke do brwi i rzes marki ace of face  nie mialam nigdy nic z tej firmy, ale wiem, ze to jest gosh  o ile sie nie myle to Kitus uzywalas tuszu tej marki
dzisiaj jak wroce z zajec znowu naolejuje wlosy, musze robic to czesciej, bo widze, ze moje wlosy tego potrzebuja...
a ogolnie to dzis jest chyba lepszy dzien niz wczoraj 
|
smaruj rzęski smaruj 
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------
Cytat:
Napisane przez kitkulka
ja z odżywką siedzę 
ale też zaraz zmywam i idę po zakupy, a później też na godzinę do szkoły
Paulinko, racja!  100 lat dla Amelci 
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------
to ta sama 
ja teraz w buteleczce trzymam olej rycynowy 
|
na godzinę do szkoły lubię to
ale ja teraz mam w weekend taki zapierdziel
ale w sobotę przerwę na zakupy sobie zrobię
|
|
|