2011-11-24, 16:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kryzys wieku średniego - u mężczyzn
Cytat:
Napisane przez Arakiel
A te małe diabełki to dzieci czy młodsze kochanki bo może z tego nieciekawy faux pas wyjść.
|
Wydawało mi się że się jasno wyraziłam, ale chyba nie Mój błąd Chodzi mi o te kobiety, które wiedząc, że to cudzy mąż/partner a i tak próbują coś zdziałać. Niekoniecznie robią to dla rozbicia związku, ale tak żeby podnieść swoje ego 
Mam nadzieję że jaśniej wytlumaczylam
I o co w ogóle chodzi z tym kryzysem?Czy to każdy facet tak ma? I jakto sie objawia?
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------
Cytat:
Napisane przez bluebluesky
Male diabelki, rozumiem, ze chodzilo Ci o dziewczyny majace starszych partnerow. Dla mnie sprawa jest prosta, jesli facet zdradza, to nie wazne czy ma 25 czy 52 lata. Cos jest nie tak w zwiazku, wina moze byc Twoja, jego, Wasza.
|
Nie,diabełki to dziewczyny wykorzystujące swoje wdzięki, żeby kokietować zajętych mężczyzn, właśnie takich,którzy przeżywają wspomniany kryzys

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;30697835]---
Chca w jakis sposob zatrzymac czas. Stad czesto mloda dziewczyna, ktora jest dla nich najlepszym potwierdzeniem na ich atrakcyjnosc - przy niej od nowa zaczyna im sie chciec, uprawiaja sporty, dbaja o siebie, itd. [/QUOTE]
Dobrze powiedziane
|
|
|