2011-11-24, 17:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena
Nie pamiętam ile płaciłam bo to dawno temu było (2002r), a i nie zarazisz się, spokojnie. Zwykle choroby/pasożyty zwierząt nie są zbyt chętne by przenosić się na człowieka. Świerzb zwierzęcy to nie to samo co ludzki, więc niewielkie ryzyko zarażenia tylko tak jak blondbynny pisze, myć często ręce i będzie git
Taaa a ona wtedy powie: pogadamy jak skończysz 75 lat  z tego co widzę to niezła jędza z tej twojej "teściowej" 
|
to jeszcze malo wiesz... ona jest potworna 
dlatego nie probuje nawet z nia wchodzic w dyskusje- mamy po prostu zupelnie inne charaktery i poglady na zycie- i nigdy sie nie zgodzimy- bo o ile ja dopuszczam ze ktos moze zyc inaczej niz ja- bo ma do tego prawo i mnie nic do tego, o tyle ona uwaza ze kazdy kto zyje inaczej zyje zle i ona musi go ukierunkowac i na nim to wymusic 
Cytat:
Napisane przez Lavia15
|
a musisz koniecznie cos robic z wlosami?
zrob sobie refleksy na koronie- to bezpieczniejsze, modne i bardzo ladne 
Cytat:
Napisane przez Kotka17
wow ale tusz zapakowany fajnie... w pl to są takie bez opakowań ze często pootwierane są i człowiek nie za uwarzy a tam lipa potem
kurcze mam nadzieje ze nie za drogo będzie  no pogadamy jak bede miala 50 zapewne  masakra z tymi teściowymi mnie to roznosi jak o swojej myśle po prostu mnie trafia na miejscu... nic mi w niej nie pasuje 
rece to już z 50 razy dziennie myje bo sie boje zarazić... najgorsze jest to ze moja sis jak przyszła do domu zastała ją w moim pojemniku na bieliznę i ciuchy do prania  kiedyś zaraziłam sie takim czymś od kota jak chodziłam do gim.. i było potem latanie do dermatologa ale szybko wyleczyłam to miejsce 
|
ja mam tak samo- pomysle o mojej i mam mdlosci zaraz albo cisnienie kolo 200 ale wole o niej zapomniec, wiem ze ja to na mase w☠☠☠☠i 
kotka nie przesadzaj, nie zarazisz sie a jesli nawet to masc w ruch i zejdzie migiem... spokojnie.
rece myj przed szama. bielizna do przepierki i prasowanko niestety najlepiej zabezpiecz wszelkie swoje ciuchy by do nich nie dotykala. niech ma swoj kocyk, zabawki i tyle na razie az dowiesz sie co jej jest.
|
|
|