2011-11-24, 20:39
|
|
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Cześć !
Wiecie co ? Krew mnie zalewa, gdy czytam te Wasze posty o zakupach . Lezę ja durnota do tej Natury, staję przed tymi pułkami np. z Essence i ... nic nie widzę . Wy to zawsze coś wypatrzycie . Jedno co wypatrzyłam {tak ze trzy miesiące temu}, to lakier do paznokci z różą na butelce, o przepięknym koralowym kolorze . Chyba będę na kartce spisywała wszystko co napiszecie, tym panienkom sklepowym pod nos podtykała i kazała sobie palcem pokazywać .
|
Kasiu, zasubskrybuj wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=560840 i już będziesz wszystko wiedziała 
Dziewczyny od razu wrzucają swatche i foty zakupów, więc o wiele łatwiej jest coś wybrać i szukać po opakowaniu, a nie tylko z nazwy. Poza tym może też tak być, że jeszcze tych kosmetyków nie wyłożyli na półkę, bo limitki wchodzą do sklepów z różnym opóźnieniem. U mnie w jednej galerii handlowej w jednej Naturze wyłożyli w sobotę, a w drugiej wcale na ten przykład 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Ze względu na te pieprzone naczynka, nie mogę w ogóle mechanicznego. Używałam enzymatycznych . Z efektów nie byłam zadowolona . Byłam zachwycona tym z Pulanny, ale to przez internet i w tym "moim" sklepie jest tyle dobroci, że aż się boje na ich stronę wchodzić . A teraz spróbuje tego z Perfekty .
|
A próbowałaś tego peelingu enzymatycznego z BU? O wiele lepszy niż te gotowe ze sklepu 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
To były te w okrągłych pudełkach ?
Jakby którejś z Was w oko wpadły, dajcie znać, bo ja rzadko w Biedronce bywam .
|
U mnie chyba jeszcze są. Jak chcesz to Ci kupię, tylko powiedz ile i jakie.
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Idealny na prezent dla mojej Sąsiadki - wielbicielki filmów o wampirach
|
.
No to daj jej cynk i niech zanabędzie 
Są bardzo trwałe, a kosztują tylko 30 zł 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Mogłaś spokojnie napisać, bo znając Twój poziom intelektualno-kulturalny poczytałabym to, bez mrugnięcia okiem, za żart.
|

Cytat:
Napisane przez Heroldin
Mam to CHI . Tylko jakieś inne. Niby made in USA, wszystko napisane po czesku, inne opakowanie {kobita z profilu}, butelka w kolorze srebrnym . Skład się zgadza . Kobita z hurtowni wmawiała mojej Psiapsiółce {bo to Ją wysłałam po zakupy  }, że to preparat termoochronny pod prostownicę . Jutro się maznę .
Miłego dnia 
|
Bo to można też pod prostownicę. Wszystkie kosmetyki do prostowania/termoochronne to w sumie silikony. Daj znać, jak się sprawuje.
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Nazywam się Kasia i jestem zakupoholikiem  .
Zamówiłam :
- Body scrub z Noni
- Maska do włosów z proteinami jedwabiu i kaszmiru
- 12 ekstraktów Kuracja do włosów słabych, wypadających i po farbowaniu
- Jedwab do mycia i pielęgnacji włosów 1000 ml
- Kolagen do mycia i pielęgnacji włosów 1000 ml
- Szampon kolagenowy z kwasami owocowymi
- Szampon kolagenowy z ekstraktem z bambusa
- Maseczka algowa do twarzy - nawilżanie i oczyszczanie
Chce ktoś nerkę ?!
|
Witaj Kasiu w gronie AZ [Anonimowych Zakupocholików... no może nie tak bardzo anonimowych ]
O, widzę, że na Bingo napadłaś 
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
dostałam sukienke, bardzo mi się podoba, wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu i jest jak na mnie szyta, tylko muszę ją jakoś ozywić
|
No to super 
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
|
Ładne 
Cytat:
Napisane przez Finlora
|
|