2011-11-25, 00:49
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierścień NuvaRing - wątek zbiorczy!
Cytat:
Napisane przez milka1696
Jak zajdę w ciążę to nie omieszkam takiego pozwu złożyć:P
nie ukrywam, że bardzo nie chcę dzidziusia, może nie byłaby to tragedia jako tako, mam stabilną sytuacje i na dziecko mogę sobie pozwolić, ale ja najnormalniej w świecie nie chcę mieć dzieci i robię wszystko, żeby ich nie mieć...w Polsce wazektomia jeszcze nielegalna, więc musimy jakoś inaczej sobie radzić:P
Dlatego mam teraz taki straszny stres, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to, że to raczej mało możliwe, pytałam dziś farmaceutki, to powiedziała, że to za mała dawka, przyjęta dodatkowo w 2 turach, to był drugi tydzień stosowania, więc żeby owulacja się odblokowała, to musi trochę potrwać chyba, więc skoro krople brałam w niedzielę i w niedzielę był stosunek, to plemniki i tak może do owulacji nie dożyją:P Poza tym tak sobie sama dedukuję, że przecież ten dziurawiec też się w organizmie nie utrzymuje nie wiem jak długo, może te kilka kropelek wyparowało w ciągu tych trzech ustawowych godzin:P
ehhhh muszę sobie sama tak tłumaczyć bo zwariuję jeszcze przez tydzień:P
|
nie wariuj , taka ilosc nie odblokuje owulacji 
spokojnie czekaj sobie na okres bo i tak przyjdzie , a denerwowanie moze tylko opoznic
|