2011-11-25, 08:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Cytat:
Napisane przez Marina1
A mój młody kocha - ooooo intermarche, oooo intermarche - i to spiewam w kołko ( to z reklamy, bo nie wiem jak piszę się nazwę tego sklepu ), no i ojciec wirgiliusz
!
|

Cytat:
Napisane przez Lili 83
Cześć Mamusie!
 dla dzieciaczków, na wszystkie okazje.
Poczytałam, ale jestem tylko tak na chwilkę.
U nas ARMAGEDON!
Wczoraj mnie coś w krzyżu strzykło.
Chodzić nie mogłam.
Tż w pracy.
Na czworakach do wc chodziłam.
Dzisiaj troszkę lepiej, wstaje z trudem ale wstaję.
Schylać się nie mogę, Radzia nie dźwignę 
Strasznie mnie boli 
Nie wiem nawet jak ja teraz z fotela wstanę, tż poszedł już spać.
Radziu jest taki kochany, śmieje się już w głos.
To dobranoc 
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------
.
|
ojoj na czworaka to Cie połamało biedaku. Jak dzisiaj sie czujesz?
Cytat:
Napisane przez ellika
No i spróbowałam z inną butelką - avent - jeszcze gorszy ryk, myślałam że jej nie utulę. Ona nic poza piersią nie toleruje  Ale ale ....
i tak idę na tę imprezkę firmową  wynajeliśmy pokój w tym hotelu co imprezka i będę dochodzić do małej na karmienie 
Jestem taka podekscytowana że aż rumiana chodze 
Idę się robić na bóstwo, woda już w wannie czeka .... 
|
super na przyszłość coś musicie pokombinować aby nauczyła się pić z butli, wcześniej czy później będziesz musiała wyjśc z domu na dłużej, czy do pracy..
Brumek świetnie że u Was ok, i znalazłas przyczynę wycia. Oby inne żelazo tak nie wpływało na nastrój Tymka.
Zanetaa była wczoraj w klubie, nie wiem dlaczego tutaj nie zajrzała
Gdzie Stapelka?
Dakaro usiądźcie i porozmawiajcie. Decyzja na całe życie, fakt. Ale chciałabym się z Tobą zamienić i móc teraz taką podejmować... Oboje pochodzicie z Kielc, tak?
A jak teściowa? pamiętam pisałaś że ma raka...
Wieczorem wczoraj juz nie zajrzałam do Was bo dzieć buczał przed spaniem i zmęczona usypianiem jej-poszłam spać.
Nie umie sama zasnać w łóżeczku, na rękach też najpierw ryczy i ryczy, rzuca się aż uśnie. I ostatnio nie idzie spać wczesniej jak 21, i nijak nie przekłada to się na długość jej snu, bo nadal o 6 na nogach
W związku z tym nie mam wieczorem czasu dla siebie, bo tylko spać mi się chcę.
Po kąpaniu wczoraj zakładam Sarze pampka, rozkładam go - a w nim- szczypawka. Przestraszyłam się, jak ona tam wlazła( dzienna porcja pampków leży na tapczanie gdzie przewijam) i skąd u mnie w domu szczypawy
Dzisiaj jak tż będzie to planuję zrobić u młodej generalne sprzątanie z odsuwaniem mebli.
Jeszcze jedno: przy karmieniu jej poci jej się z tyłu główka.
Niedobór D czy nadmiar? czy tak ma? bo w innych sytuacjach się nie poci...pomożecie?
Marzena nie przypominaj mi o włosach. Ja mam jeszcze łupież
Używam szamponu biovax i maseczki ( ta maseczka jak raz na tydzien to dobrze- nie chce mi się jej spłukiwać) i skrzypo vita- narazie efektów brak.
sAra wczoraj nie zrobiła kopy.Pierwszy dzien bez koopy
|