Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-25, 13:24   #2593
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Ktoś mi mówił ze zasięg słaby, ale jak piszesz że dobry to coraz bardziej jestem na tak

no właśnie wiem że jak ktoś dzwoni do play to ma strasznie drogo. Zastanawiam się właśnie cały czas czy nie przejść.
Ja mam w plusie i lipa jak nie wiem. Drogo wychodzi do innych sieci.
Mogę wziąć abonament w play za 29 zł i będę miała 300 min do wszystkich sieci, ponad 200 sms/mms. I tak tego nie wykorzystam.

Moja siostra i szwagier własnie przeszli, tż brat też. Mój tż też chyba przejdzie
Jeszcze chcą mi dać telefon sony ericsson xperia x8
jak większość rodziny masz w playu to przejdz, będziesz miała do nich darmowe rozmowy. A teraz płacisz tą karną opłatę
Ja mam na tyle tanie rozmowy, że jak ktoś do mnie dzwoni a wiem że oszczędza, to oddzwaniam. Ja mam abonament 49zł wychodzi 70 zł do wygadania, poza siecią, a w sieci darmowe, darmowy internet ale nie wiem w jakiej wysokości bo używam tylko wifi, i darmowe smsy 200 na mc. za Mmsy sie placi chyba przez pierwsze 2 lata, a potem przy kolejnej umowie tez mam w abonamencie, bo przy pierwszej umowie fotki przesyłane szły spoza abonamentu.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora