Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-25, 13:38   #3455
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Zapuszczanie włosów

Witajcie i ja od pazdziernika postanowiłam, że będę dzielnie zapuszczać włosy w maju drastycznie je ściełam [może wyszło im to na dobre, raz były mega zniszczone, dwa boki by ły kortkie, a tyuł siegał mi juz grubo za łopatki, wiec i tak taka fryzura była mało praktyczna]Teraz mam krótkie włosy i zotanawiam się nad fryzurami przejściowymi, żeby to wsyztsko miało ręce i nogi. Szc zególnie zastanawia mnie jaką mogę sobie zrobić fryzurę na sylwka, bo z tego co mam raczej nic szałowego nie wyczaruje. Może mi coś pomożecie?
Dołączam 2 fotki, na których jako tako coś widać, chociaż teraz fryzura wygląda nieco inaczej. Odwidziały mi się juz krótkie włosy takie uroki bycia kobietą

A i może dodam [chociać nie wiem czy to akurat istotne], że wszelaka pielęgnacja włsów jest mi raczej obca i głównie dlatego ściełam włosy - po prostu nie lubię poświęcać im za dużo czasu po myciu stosuję odżywkę w sprayu biovax [taka niebieska] a 2 razy na tdyzien nakładam maskę również biovax z tej samej serii :P i to tyle może powinnam też zacząć odżywiać moje włosy w inny sposób?;p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 03092011437.jpg (84,9 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0030.jpg (54,0 KB, 61 załadowań)

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2011-11-25 o 13:42
ghana jest offline Zgłoś do moderatora