2011-11-25, 13:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
Napisane przez dalenka8
Tak, tak .
Jeszcze dodaj do tego:
- młoda= niedoświadczona
- stara= mało wydajna
(zabrzmiało jakby chodziło o coś innego niż praca, ale wiecie co mam na myśli  )
|
Uśmiałam się po pachy, ale niestety taka prawda 
Cytat:
Napisane przez Almariel
Ale generalnie dobrze to ujęłyście. Chcieliby młodą z kilkuletnim doświadczeniem, bez życia prywatnego a najlepiej wysterylizowana 
|

Cytat:
Napisane przez agulaaabar
Dziewczynki ja na moment, bo trzeba się wyspać przed podróżą
Ja tylko bede miała chwile i dostep do neta to się zamelduje.
Buziaki
|
Buziak Agunia!!! Szybkiej i nie kłopotliwej podróży   czekamy na szybkie wieści od Ciebie 
Cytat:
Napisane przez monnilp
Hej, dziękuję za kciuki w sprawie zaliczenia, ale kobita nadal nie wysłała wyników!  a ja biedna się stresuję tym
muszę się nauczyć na ten angielski, bo wczoraj olałam sprawę a jutro zaliczenie  tylko, że ja znowu jestem chora i jakoś nic mi się nie chce :/
miłego dnia
|
Nie stresuj się!! Napewno będzie dobrze 
Za mną się też ciągnie infekcja, jak budzę się w nocy to nie jestem w stanie przełknąć nawet śliny, za dnia jakoś się rozgadam i idzie, ale czuję, że łapie mnie gorączka Będziemy razem się kurowały 
Poza tym dziewczyny, byłam dziś na dwóch rozmowach o pracę na stacji paliw, i nie byłam tym kogo szukają gościu wprost oddał mi CV i tyle... I w CH w centrum miasta na stoisku odzieżowym iii.... w poniedziałek idę na dzień próbny!!! Jeszcze nie mam się czym podniecać, ale to już jakiś krok do przodu Zobaczymy
|
|
|