2011-11-25, 16:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
U nas miały być śledzie, ale w biedronce nie było. Tż wrócił z pracy i pojechał po gotowca.
Bo po powrocie z biedronki tak się zagotowałam, że masakra. Myślałam, że będę mnie zbierać tam, w głowie zaczęło mi się kręcić, słabo się zrobiło, ciemno przed oczami   co jest?
szana witaj 
Neska super zakupy my może jutro pojedziemy po łóżeczko, muszę namówić tż...
jaki materac kupiłaś? Bo ja sporo czytałam na temat materacy dla dzieci i nie wiem nie piszą dobrze o tych kokos-gryka
Cytat:
Napisane przez 19mala83
Wczoraj miałam nalot teściów, szwagierki i szwagra bo urodziny miałam więc się zjechali pochłoneli ciasto, wypili wino i wszelkie trunki i pojechali 
|
i żadnego tortu nam nie postawiłaś??? ojjj nie ładnie 
STO LAT 
Cytat:
Napisane przez nawojka8583
Cześć Mamusie!
Eh co za dzień... ostatni w pracy, nawet nie przypuszczałam, że się tak wzruszę. Ludzie z całej firmy dookoła mnie, a ja stałam pośrodku z moim przełożonym, który klepał przemówienie, a mi łza łzę wyciskała i nawet nie mogłam się skupić na tym co mówi. Dostałam karuzelę do łóżeczka, ramkę z podziałem na zdjęcia od pierwszego m-ca życia Maleństwa do 12m-ca, kartkę z życzeniami i wpisami od wszystkich i kartę na zakupy do Mamas&Papas na 150f. Poza tym jedna babeczka w pracy zrobiła dla mnie na drutach śliczny niebieski, malusi sweterek, czapeczkę i rękawiczki, a Włoch z którym wcześniej pracowałam na jednym dziale dał mi kartkę świąteczną, a w niej znalazłam 20f dla Dzidziunia. Powiem Wam, że powaliło mnie to wszystko i beczałam jak ciele przed tymi ludźmi.
Lecę ponadrabiać.
|
wow, tylko pozazdrościć takich współpracowników   
Cytat:
Napisane przez bambusiek
Takiego mniejszego rogala  widziałam też takie owalne jak księżyc prawie w pełni, ale nie wiem na ile to praktyczne 
Tej długiej jakoś długo nie potrzebowałam, a teraz to już chyba bez sensu...
|
ja mam takiego http://www.babyclub.pl/product-pol-9...2011-2012.html
dostałam od znajomej, podobno bardzo jej się sprawdził
Czas edycji: 2011-11-25 o 16:38
|
|
|