Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-25, 16:37   #4535
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

U nas miały być śledzie, ale w biedronce nie było. Tż wrócił z pracy i pojechał po gotowca.
Bo po powrocie z biedronki tak się zagotowałam, że masakra. Myślałam, że będę mnie zbierać tam, w głowie zaczęło mi się kręcić, słabo się zrobiło, ciemno przed oczami co jest?

szana witaj
Neska super zakupy my może jutro pojedziemy po łóżeczko, muszę namówić tż...
jaki materac kupiłaś? Bo ja sporo czytałam na temat materacy dla dzieci i nie wiem nie piszą dobrze o tych kokos-gryka
Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam nalot teściów, szwagierki i szwagra bo urodziny miałam więc się zjechali pochłoneli ciasto, wypili wino i wszelkie trunki i pojechali
i żadnego tortu nam nie postawiłaś??? ojjj nie ładnie
STO LAT

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie!
Eh co za dzień... ostatni w pracy, nawet nie przypuszczałam, że się tak wzruszę. Ludzie z całej firmy dookoła mnie, a ja stałam pośrodku z moim przełożonym, który klepał przemówienie, a mi łza łzę wyciskała i nawet nie mogłam się skupić na tym co mówi. Dostałam karuzelę do łóżeczka, ramkę z podziałem na zdjęcia od pierwszego m-ca życia Maleństwa do 12m-ca, kartkę z życzeniami i wpisami od wszystkich i kartę na zakupy do Mamas&Papas na 150f. Poza tym jedna babeczka w pracy zrobiła dla mnie na drutach śliczny niebieski, malusi sweterek, czapeczkę i rękawiczki, a Włoch z którym wcześniej pracowałam na jednym dziale dał mi kartkę świąteczną, a w niej znalazłam 20f dla Dzidziunia. Powiem Wam, że powaliło mnie to wszystko i beczałam jak ciele przed tymi ludźmi.
Lecę ponadrabiać.
wow, tylko pozazdrościć takich współpracowników

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Takiego mniejszego rogala widziałam też takie owalne jak księżyc prawie w pełni, ale nie wiem na ile to praktyczne
Tej długiej jakoś długo nie potrzebowałam, a teraz to już chyba bez sensu...
ja mam takiego http://www.babyclub.pl/product-pol-9...2011-2012.html
dostałam od znajomej, podobno bardzo jej się sprawdził

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-11-25 o 16:38
inutil jest offline Zgłoś do moderatora