Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-25, 18:38   #880
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

A ja właśnie wszamałam pół paczki warzyw na patelnię włoskich z przyprawami z Biedronki ( Tinekk Ty polecałaś włoskie czy greckie? bo juz nie pamietam). Bardzo dobre sa te warzywka a ta przyprawa jaka pyszna! Dodałam do tego kawalątek (1/4) duszonej piersi z kurczaka - cudowne danie wyszło
Wkurzyłam się strasznie bo w T-mobile wycofali pakiet 2000 minut do wszystkich w tej samej sieci w unii europejskiej. Rozmawialiśmy z mężem nawet po 5 godzin dziennie (łącznie) a teraz dupa.... Żeby mieć do męża za darmo musze wziąć T-mobile na abonament i płacić miesięcznie 59 zł.... i umowa będzie na 2 lata!!! A ja nie wiem ile mąż będzie czasu w Niemczech pracował..... Jeszcze on zobaczy czy w Niemczech w T-mobile jest jakaś opcja abyśmy mieli taniej a jak nie będzie to nie wiem
Dziś przyszła paczka ze sklepu internetowego z jedzonkiem dla kotka Ale będzie miał wyżerkę jak się do nas przeprowadzi
Jeszcze musze mu kupić: miseczki, żwirek, kuwete, mleko whiskas i drapaka Ale to w następnym miesiącu bo teraz z kasa krucho....

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia dziękuję a nóżki mam takie same jak i Ty tyle samo cm
Madziu a Ty wiesz, że ja cały czas miałam zakodowane w głowie, że Ty masz 170 cm wzrostu! Nawet na zdjęciu wyglądasz na dosyć wysoką! spojrzałam teraz na Twój podpis a tam 166 Nie wiem co ja sobie wkręciłam do głowy!
No nóżki mamy centymetrowo takie same ale na zdjęciach nie wychodzą mi tak szczupło jak Twoje czy Tinekk. No ale dobra! Koniec marudzenia! Trzeba wziąć się za siebie i zgubić te 2 cm!!!

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
A zapomniałam o wymiarach,no więc
Talia-68(masakra,mam szeroką talię i żadnego wcięcia)
Brzuch(78)
Biodra 92
Uda 52,5
Póki co chyba mam największe wymiary.Znacie jakąś fajną tabelę z kaloriami?
Tak sobie myślę o jakichś ćwiczeniach,ale w pracy tak się narobie i nalatam,ze po powrocie do domu ani myśle o ćwiczeniach
eeejj ja mam w tali 66 więc nie są prawie takie same! W brzuchu też nie wiele mam mniej a uda to tylko centymetr różnicy!!! Biodra to zalezy gdzie mierzysz bo ja na koncu posladków mam 91 ciut wyżej na biodrach mam 87. Więc naprawdę wymiary mamy niemalże identyczne

aaa zapomniałam dopisać - tu masz stronkę z kaloriami - http://www.tabele-kalorii.pl/

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Monia nie przejmuj sie myśle, że są 2 wyjścia po 1 albo waga szwankuje, a po 2 może piłas dużo wody, kawy, herbaty itp i nazbierało się wody w organiźmie i nie zdążył sie jeszcze pozbyć wszystkich płynów z organizmu, więc na pewno powoli się bedzie ulatniała z Ciebie i jutro lub pojutrze znów ujżysz 57
Co do kotka to wciąż się zastanawiam, tz ja jestem jego pewna brata przekonuje i mysle ze jest już blizej niż dalej

Moje menu z dziś:

4:30 - owsianka na mleku z bakaliami
8:00 - kawa + 4 daktyle suszone
12:00 - udko z kurczaka + bułka z masłem + keczup + 1 cukierek michałek na deser
15:00 - mandarynka
17:00 - 2 kanapeczki z twarożkiem i keczupem

Dzień zaliczam do udanych pod względem diety
Poza tym dziękuję dziewczyny, że nakierowałyście mnie na ten syrop bo wreszcie wszystko wróciło do normy ( tfu tfu, żeby nie zapeszyć )

No właśnie nie piłam jakoś więcej płynów ale mało jadłam, bo jakoś apetytu przez 2 dni nie miałam i może to przez to.... dziś popołudniu dopiero się tak porządnie wypróżniłam. Dziękuję za pocieszenie
Ty się nie zastanawiaj tylko zaklepuj kotka bo ktoś Ci go zwinie sprzed nosa! Brat jak go zobaczy to przeciez nie wyrzuci z domu a z czasem się przyzwyczai i się z nim zakumpluje

Menu super

Potwierdzam po raz setny - syropek naprawdę jest świetny i cieszę się że Ci pomógł

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Skoro dajecie dziewczynki swoje fotki,to ja tez wrzucę( to jest zdjęcie z 22 października jak byłam na weselu)
Strasznie słabo widać ciemne i malutkie te zdjęcie ale widać tam jakąś sexi laseczkę w czerwonej kiecce Szkoda, że tak nie wyraźnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora