Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-25, 21:05   #2088
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
padam na pysk, narobiłam się jak osioł, pranie, sprzątanie, gotowanie, Lila ma kryzys i tylko by chciała na rączkach, do tego moja bliźniaczka też Kasia i robi jutro imprezkę więc obiecałam jej ciasto, na szczescie już zrobione i w końcu mogę odpocząć
Z tą nogą tak zasuwasz?

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
dopiero przed 18.00 byłam u dermatologa. Tak więc: to nie żadna grzybica! To egzema, wyprysk na tle alergicznym. Nie wiadomo na co, ale może to mieć coś wspólnego z moim pobytem w szpitalu (poród). Pamiętasz jak pisałam o tej bakterii w wodzie w szpitalu? Czymś ją tam wybijali i musiało mnie uczulić. Dermatolog mówiła, że jestem trzecią jej pacjentką w tym tygodniu z egzemą i po niedawnym porodzie .
Chciała mnie położyć do szpitala na trzy dni, żeby zrobić testy, ale niestety na razie nie mam za bardzo jak (nie chcę Tż zostawiać samego z maluchami).
Dostałam nowe leki, nowe maści, zestaw przykazań . Jedno co dobre, to że nie zarażam i nie jest to grzybica. A reszta do d***. Siedzę i czytam na necie teraz...
O kurcze, ale historia Mam nadzieję że skoro kobieta podejrzewa już co to jest, to szybko uda jej się to szybko zwalczyć. I fajnie, że trafiłaś na bystrą lekarkę.

BABONIKU - mam tu coś dla Ciebie. W ostatnim Dziecku jest spory artykuł o AZS. Zeskanowałam i wklejam. Może się na coś przyda
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf azs1.pdf (432,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: pdf azs2.pdf (604,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: pdf azs3.pdf (653,4 KB, 5 załadowań)