Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-26, 08:40   #341
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

Justynko, skoro Stefano jest alergik, to ja bym nie podawała, a przynajmniej nie dwa potencjalne alergeny jednocześnie.

Agu zaczęła informować, że narobiła w pieluchę Dobre i to Przychodzi, skrzywiona marudząca mina i masa się po pieluszce.

Zbieram się niedługo na miasto,kilka prezentów kupić. Bo to i Mikołajki mama, ciocia, mąż, do tego 4 grudnia imieninowo ciotki, a urodziny mamy 1 stycznia

Ale tu się wycwaniłam trochę, bo do naszej biblioteki w szkole przyjeżdża facet z hurtowni książek i zostawia pudło z róznymi do kupienia, i można domówić też. Tym sposobem fajną kucharsko-podróżniczą grubą bardzo za 32zł zamówiłam, a normalnie spójrzcie na cenę:
http://merlin.pl/Ugryzc-swiat_Nation.../1,631052.html

Do tego dla siostrzenicy męża 2 książki po 13zł, fajnie zrobione: jak narysować ludzi i jak narysować zwierzęta, o takie:
http://www.empik.com/jak-rysowac-i-m...3432,ksiazka-p

Z ludźmi zamówiłam też dla dziewczynki z klasy, na Mikołajki, bo losowaliśmy i ją wylosowałam a młoda plastycznie utalentowana, potem pewnie plastyk będzie.

A dzisiaj muszę szczotkę do włosów wypasioną jakąś mężowi na Mikołajki kupić, bo mi moją kradnie i jęczy, że swoją nie ma. A ja mam taką ręcznie robioną z włosiem, dostałam w prezencie, niech mi nie kradnie więcej

Młodej cosik dokupię na gwiazdkę, i muszę od chrzestnej prezent kupić, bo zawaliłam :/ miałam w sklepie internetowym kupić, ale czekałam aż facet dostanie to co ja chcę, no i teraz dla odmiany nie ma tego, co chrzestna chciała brać
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując