Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-26, 16:57   #3118
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Kurcze dziwne, a masz beztlenowce te ktore wystepuja naturalnie we florze? Czy jakieś inne ci sie przypętały? Mi te pół roku temu co sie wyleczyłam to gynalgin pomógł... Mimo ze początkowo piekło nie do wytrzymania, to potem było ok

Ok dziękuje Bo juz sie zastanawiałam czy coś zle przyklejam czy jak Na formie zanim zaczne dobrze robic to troche zejdzie
nie wiem jakie mam bo wymaz i tak pokazal ze czysto wiec posiewu mi nie dal. ale stwierdzil ze to musza byc beztlenowce skoro nie przechodzi i dal mi chyba wszystkie mozliwe leki z roznych grup- a grzyba od razu odrzucil. teraz koncze @ i jest niezle, na gynaflorze bylo super prze 2 tyg nic nie czulam, nawet sie z tz kochalismy i bosko... zobaczymy po @ bo ost tak sie co miesiac akcja zaczynala
ogarniesz i forme a potem zobaczysz ze to wygodniejsze i bardziej niezawodne

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Cześć blondasy Ja dziś od rana aktywnie zaczęłam, mam siostrę na cały dzień i noc, poszłyśmy na mega długi spacer i plac zabaw a potem na ciacho do coffe i smyka pooglądać zabawki (musiałam się zorientować co by chciała od blond mikołaja )

o kurde żartujesz? chyba zabiłabym, tyle czekania i jeszcze nie masz tego na czym Ci najbardziej zależało ale to też na posiew teraz czekałaś?
dziękuję bardzo muszę przyznać, że jak chodzę to jakoś tak jakby coś tam mi sie przemiszczało no czuje coś cały czas w innym miejscu (co raz niżej jakby) a jak jeszcze dziś nawchodziłam się po schodach to już w ogóle

u mnie jak zwykle mega słonecznie wygląda Twój kolorek ale widać jak równiutko

ja założę swoją musztardową chyba + czarne rajtki

ja andrzejkuję z siostrą mamy dziś siostrzany wieczór tj. będziemy wieczorem obżerać się słodyczami i oglądać "Barbie akademia księżniczek"

oj kochana mam nadzieję, że Ci się polepszy wkrótce

ciekawe czy Ty kiedyś nas nadrobisz a wyszło fajnie , jaśniutko jak zwykle
snow ja tez mialam uczucie przemieszczania ale w pecherzu jakby skacz jak najwiecej. zazdroszcze wieczoru z siostra

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
mi powiedzieli, że do 9dni, dzwoniłam w piątek (9 dni roboczych) to powiedziała, że w poniedziałek-wtorek dopiero czemu tak długo mam nadzieję, że nic tam złego nie będzie
o właśnie ja też zauważyłam, jak ostatnio założyłam obcisłe spodnie z wyższym stanem to ciężko było mi wysiedzieć w pracy
oszczędzam jak mogę ale ponoć właśnie ruch wskazany przy kamieniach lekarka kazała mi nospe brać i nawet podskoki w domu robić
obcisle spodnie chyba w niczym nigdy nie pomagaja ja ost latam w legginsach 100% bawelnianych zamiast rajstop i spodniczkach albo w spodniach ale takich luzniejszych... bo w obcislych zaraz swedzi