Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
witam po południowo
weszłam rano, żeby Was nadrobić, później, sprzatanie pranie, itp. itd, niestety Oliwka wczoraj się rozchorowała i nie było imprezki, jest przeniesiona na za tydzień, wczoraj była w przedszolu, jak ją odprowadzałam poszłyśmy do sklepu i z powrotem mówi, że jej zimno, ja jej mierze temp, a tak 38,4, od razu dzwonie do lekarza ( rodzinnego, i znajomego) i pytam czy nas przyjmie, i nie było problemu, przyjeła bez numerka, no i przeziegbienie, z gardełkiem ok, i osłuchowo też, ale jest Oliwka teraz u moich rodziców, żeby Nati się nie zaraziła
jak wchodziłam teraz to myślałam, że będę miała ze 3 strony do nadrobienia, a tu tylko jedna strona , ale co się dziwić, dzisiaj Andrzejki,
my w tym roku siedzimy w domku, mąż już prawie podkurowany ale z domu jeszcze nie wychodzi, a poza tym jakoś nie chce mi sie nigdzie wychodzic, w przyszłym roku sobie odbijemy
Cytat:
Napisane przez audrey88
a od wtorku prawdopodobnie zmuszanie do intensywnej pracy nad rodzeństwem 
|
oj tam oj tam od razu zmuszenie, jak nie chcesz, to niech małż ubranko zaloży no chyba że chcecie to czemu nie, podobno jak jest jedno po drugim dziecko, to lepiej, bo razem się chowają, u nas jest prawie 4,5 roku różnicy, jakoś wcześniej nie podjełam się, wolałam podchować troszkę Oli,
albo poczekajcie jeszcze ze 2 miesiące, niech organizm się troszkę zregeneruje, bo jak pamiętam Maja urodziła się w lipcu, tak?? czy w błędzie jestem?? kurcze nie pamiętam
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------
idę zrobic sobie inhalacje ciepłą, bardo mi pomaga
youyou jescze nie jest tak źle, jak wstała o 1 i o 3,5 a później ok 7, gorzej by było jakby od 22 wstawała co 2 h
Madziulka może mały przechodzi skok?? i dlatego taki marudny
bell oj bidulko, u Ciebie to podwójne zmęczenie,
brumek nie do wiary?? Violetta Kubasińska powiedziała by " dasz wiarę"" , Kochana pustki dzisiaj bo mamuśki bawią się, dzisiaj Andrzejki, ja tez była w szoku, bo myślałam, że będę musiała nadrobić ze 3 stronice, a tu zaledwie jedna
|