Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Proszę o pomoc ,bardzo potrzebuje jej
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-13, 21:25   #1
live
Rozeznanie

Unhappy

Proszę o pomoc ,bardzo potrzebuje jej

Witam drogie wizazanki .Zacznę moze do tego ze jesli dotrwacie do konca wątku to bede wdzięczna , bo naprawde potrzebuje pomocy. Pod koniec czerwca mój mąz a zarazem najlepszy przyjaciel miał wypadek samochodowy , po trzy miesiecznej walce o zycie zmarł , a dla mnie cały swiat zatrzymał się w miejscu , tylko nie waga zawsze wazyłam 63kl w porywach 65 przed miesiaczką teraz waze 69 przy wzroscie 165 cm , najbardziej tyje w brzuchu do tego pojawił się okropny celulit na ramionach , zapewne ktos pomysli sobie '' niedawno zmarł jej mąz ,a ona o wadze swojej rozpisuje się !!'' tylko ze ja cholernie zdaje sobie sprawe do czego takie nierobienie niczego ze soba moze doprowadzic , zaniedbałam szkołe i siebie musze to z wasza pomocą zmienic , cokolwiek robie mysle o moim mezu co zniecheca mnie bo zamyslam się i td nie bede tutaj pisała o mojej psychice , chodzi mi o to ze cierpie tez na bezsennosc a wiem ze nic tak nie pomaga jak dieta i sport , w domu posiadam tylko rower stacjonarny , i nie wiem co mam robic autentycznie od czego zacząc??? co dla kobiet które mają tendencje do tycia w brzuchu jakie cwiczenia ??? prosze pomózcie , wiem ze niepowinnam zakładać nowego watku ale przy okazji mogłam się wyzalic, proszę jeszcze raz o wskazówki od czego zacząć??pozdrawiam pa.
live jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując