Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-26, 20:54   #642
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:

Heja! A ja choruje..... Właściwie chorujemy wszyscy, ale tz i Mrowka już sie ogarneli, a ja mam zapolenie gardła. Właśnie wszyscy zalegamy w łóżkach. Znaczy ja z tz w jednym. Mrowka u siebie. Oni śpią, ja nadrabiam
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

[/COLOR]dziewczyny co można na diecie jeść na kolacje?
Zależy jaka dieta
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Najlepiej białko, jakiś serek wiejski z warzywami, jajecznicę, twaróg, itp.
piękne śniadanie zaproponowalas
Carmi, suknia b. Ładna, na Tobie będzie bomba. I na moj laicki gust tez lepsza bez koronki i z tym marszczeniem pierwszym

Karola gratuluje mieszkania myśle, ze czerwona kanapa będzie fajna w białym pokoju, możesz kupić do niej np. Czarne poduszki i zrobić czerwone i czarne dodatki o nie będziesz mieć pokoju jak flaga, a będzie modnie

Co do psów, to ja namowilam w końcu tz na kota i będzie meine coon na wiosnę a psa (goldena/labradora lub setera) weźmiemy jak sie domu dorobimy, co by piesek mógł sie wybiegac

Frezi nie spójna dzieckiem, bo potem je cieżko odzwyczaic ( moja przyjaciółka ma dla siebie 10 cm łóżka, bo resztę zajmuje jej "Orfi"

Co do oswajania frustracji braku zareczyn, to z tego co mgliscie pamietam - nie da sie. Przechodzi w tym samym czasie, co ZSK facetom

Apropos ślubów, to brat tz ma dziewczynę i ta mnie ostatnio prosiła, żebym nie muwila mu,ze załatwilismy sprawe ślubu i wesela w 3 m-ce, bo ona mu tłumaczy, ze sie nie da tyle, ze on przy tym był, wiec nie muszę mu mówić.....

Witam nowa zazdrosnice i jej Zelki

Mieliśmy dzisiaj mieć rano gości, potem jechać do mojej siostry ciotecznej, która urodziła syna 3 tyg. Temu, a potem do brata tz na imieniny..... I d....a- chorujemy......

Hej, warszawianki, może byśmy tak....... Spotkanko?....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora