Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-26, 21:23   #4150
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Czekam aż się wyłamiesz w ogóle z B, jeszcze trochę moja droga
No i oczwyiście duuużo zdrowia, taki okres jesienny to katorga dla ciężarówek, nie da się przebrnąć bez infekcji a leków żadnych nie można... A bierzesz może Prenalen? (chyba tak to było)
hehe ciekawe, ciekawe
Dziękuję, przyda się bo chorób w koło pełno.
Tak, prenalen ale nie biorę go. Kupiłam ale po pierwszym łyku tak mnie ponaciągało, że myślałam, że paw będzie gwarantowany-jednak się udało bez. Drugi raz nie piłam go bo wolałam zaoszczędzić sobie posmaku czosnku w ustach
Natomiast nadrabiam wszystkim innym czym tylko mogę

Dzień dobry

Ja dzisiaj rano na ćwiczeniach byłam z niemieckiego, potem poszłam z koleżanką na lody i koktajl-miała wczoraj urodziny więc posiedziałyśmy chwilę, pogadałyśmy i wróciłam do domu. Potem naszło mnie na zakupy, a dokładniej chciałam kupić mamie prezent na imieniny bo ma za tydzień. Kupiłam 4 tomy Ani z Zielonego wzgórza, niestety nie było kompletów więc kupiłam jej osobno 4 tomy, z czasem się jej dokupi resztę. Dam jej jutro, ciekawe co powie
A tak to kupiłam jeszcze Album Dziecka, czyli książeczkę do wypełniania dla maluszka.

Plany na dziś? brak. W domu siedzimy, nie mam siły się nigdzie ruszać.

Monni gratulacje

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora