Wątek
:
Najlepsze Prostownice Do Włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
2004-10-17, 18:38
#
142
baby_girl
Raczkowanie
Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
hej jakajataka,wiec juz odpowiadam na Twoje pytanka-ja przejezdzam dwa razy kazde pasmo wlosow,co prawda po pierwszym przejechaniu juz są proste
a efekt ladnie wyprostowanych wlosow zalezy wg mnie od uzytego srodka no i od kondycji wlosow,ja mam bardzo suche wiec i mi sie trzymaja okolo dwa dni,wiec trzeciego znow tam cos sobie poprostuje
tylko troszke mi sie efekt psuje gdy jest wilgotne powietrze
narazie nie mam zadnego preparatu do prostowania,co prawda raz takiego uzylam to byl szwarzkopf ale nic wiecej nie pamietam
nie trudno takie cos dostac,wystarczy popatrzyc na allegro badz popytac w sklepach fryz. lub u fryzjerow-tam gdzie sprzedaja profesjonalne kosmetyki do wlosow,bo tylko w takie kosmetyki ja wierze
a cena to mniej wiecej 50-60zl
moja game kupilam na allegro za 250zl u RENA II <polecam!!!> wczesniej dowiadywalam sie u najlepszych fryzjerow w moim miescie jakiej firmy prostownic uzywaja-byla to gama
wiec co tu wiecej mowic
pamietaj ze lepiej uzyc jakiegos preparatu do prostowania bo one powodują ze wlosy staja sie zdrowsze i ladniejsze i dluzej sie trzymaja
mam nadzieje ze to wyczerpujaca odpowiedz,jakbys miala jeszcze jakies pytanka to smialo pytaj
ale polecam ją bo ja jestem bardzo zadowolona
baby_girl
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do baby_girl
Znajdź więcej postów baby_girl