Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trochę tłuszczyku jeszcze mamy, więc za dietkę i cwiczenia znów się zabieramy cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-27, 09:45   #48
Paula_M
Zakorzenienie

Dot.: Trochę tłuszczyku jeszcze mamy, więc za dietkę i cwiczenia znów się zabieramy c

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
halooooooooooooooo
ale się rozpisałyście
Paula Ty się ciągle uczysz i uczysz- podziwiam Cię

Asiek -Gratulacje ustalenia ostatecznego terminu dziwnie że aż tyle musicie czekać, u mnie to już jest troszkę lepiej z terminami bo wcześniej to faktycznie się czekało z 3 lata. Ja sale rezerwowałam w sierpniu i wprawdzie mało gdzie były wolne miejsca- ale były. A koleżanka wczoraj rezerwowała i na 2012 w ogóle nie było miejsc a na 2013 to były wolne albo styczeń luty albo od października, więc chyba po prostu miałam szczęście

Praan co piekłaś?

Byliśmy wczoraj na tych andrzejkach Ubrałam w końcu kieckę. Taką kremową z żabotem- pokazywałam wam ją kiedyś. Kupowałam ją na chrzciny rok temu w marcu I do tego czarna marynarka, czarne szpilki. Kupiłam sobie rajstopy wyszczuplające i muszę przyznać że wyglądałam na prawdę fajnie wszystkie "dziadki" mówiły że jestem piękna. No dosłownie w piórka obrosłam

Kurcze dziwne to dla mnie. Pracuje w banku- więc teoretycznie kasa powinna się znaleźć na cokolwiek a nie mamy nic- żadnych bonów na święta, dofinansowania, czy chociażby paczki dla dzieci. No dosłownie nic. A u TŻ'ta to zrobili te andrzejki - płaciło się 25 zł za osobę ale za tą kasę wódka była kupiona dla każdego. Było jak na weselu- orkiestra, 3 gorące dania, placki, wędliny itd. Co jakiś czas dostają ręczniki, kremy do rąk, proszki do prania, co roku organizują wycieczki- i pieniądze na to jakoś są.
W ogóle jestem w szoku bo się bawili dosłownie wszyscy. Jak muzyka grała to nikt nie siedział! Ja to nawet na takim weselu nigdy nie byłam. Szybciej wymiękaliśmy na parkiecie niż te wszystkie dziadki ( bo w sumie to większość z nich to była po 50tce albo i więcej) Aż wstyd że nie mamy kondycji!
Na domiar złego dostałam @ i miałam takie boleści że szok. Wódki mało wypiłam. Z 3 kieliszki- bo jednego kieliszka to piłam na 10 razy Jak mnie zaczął brzuch boleć to wzięłam jedne tabletki, drugie..... trzecie...... i dalej nic tak mnie bolało że nawet chodzić nie mogłam W końcu poszliśmy do domu o 3. Jako jedni z pierwszych
No ale zabawa była rewelacyjna. Na żadnym weselu się tak nie wybawiłam
A dziś dalej umieram z bólu
Sharpik mój kochany Ty zawsze masz takie bolączki przy @ czy teraz tak wyjątkowo?
Praan ciastko czekoladowe - jeśli dobrze pamietam?
masz zdj? z chęcią zobaczyłabym Cię w niej fajnie, że się mieścisz w nią ja to w swoje "nowe" ciuchy po odchudzaniu albo się nie mieszczę, albo ledwo
i super, że się wybawiłaś zazdroszczę takiej imprezy przypomniał mi się od razu półmetek ja nic nie piłam, poza 1 kieliszkiem na rozpoczęcie i nie schodziłam - dosłownie - z parkietu
z salą rzeczywiście szczęście mieliście, ale Asia też chciała tę jedną konkretną, to może po prostu jest na nią wzięcie
Nie uczę się cały czas, robię przerwy na sprzątanie lub czasem wyjątkowo jak wczoraj żeby zobaczyć się np z P no i uczyć się teraz będę coraz więcej

chcę ogarnąć dobrze na maturze matme (żeby braciszka zdziwić ), angielski (żeby mieć satysfakcję, nauczyć się go wreszcie, zaskoczyć gościa od ang), polski (tu różnie, bo połowa pkt za czytanie, ale mam w planach przeczytać większość lektur i ogarnąć wszystkie epoki), i zdać WOS (mam dopiero od tej klasy na poziomie podstawowym z kolesiem, który mnie nie przygotuje, ale spróbuję sama się przygotować), a więc jest trochę nauki przede mną