halooooooooooooooo
ale się rozpisałyście
Paula Ty się ciągle uczysz i uczysz- podziwiam Cię
Asiek -Gratulacje ustalenia ostatecznego terminu

dziwnie że aż tyle musicie czekać, u mnie to już jest troszkę lepiej z terminami bo wcześniej to faktycznie się czekało z 3 lata. Ja sale rezerwowałam w sierpniu i wprawdzie mało gdzie były wolne miejsca- ale były. A koleżanka wczoraj rezerwowała i na 2012 w ogóle nie było miejsc a na 2013 to były wolne albo styczeń luty albo od października, więc chyba po prostu miałam szczęście
Praan co piekłaś?
Byliśmy wczoraj na tych andrzejkach

Ubrałam w końcu kieckę. Taką kremową z żabotem- pokazywałam wam ją kiedyś. Kupowałam ją na chrzciny rok temu w marcu

I do tego czarna marynarka, czarne szpilki. Kupiłam sobie rajstopy wyszczuplające i muszę przyznać że wyglądałam na prawdę fajnie

wszystkie "dziadki" mówiły że jestem piękna

. No dosłownie w piórka obrosłam
Kurcze dziwne to dla mnie. Pracuje w banku- więc teoretycznie kasa powinna się znaleźć na cokolwiek a nie mamy nic- żadnych bonów na święta, dofinansowania, czy chociażby paczki dla dzieci. No dosłownie nic. A u TŻ'ta to zrobili te andrzejki - płaciło się 25 zł za osobę ale za tą kasę wódka była kupiona dla każdego. Było jak na weselu- orkiestra, 3 gorące dania, placki, wędliny itd. Co jakiś czas dostają ręczniki, kremy do rąk, proszki do prania, co roku organizują wycieczki- i pieniądze na to jakoś są.
W ogóle jestem w szoku bo się bawili dosłownie wszyscy. Jak muzyka grała to nikt nie siedział! Ja to nawet na takim weselu nigdy nie byłam. Szybciej wymiękaliśmy na parkiecie niż te wszystkie dziadki ( bo w sumie to większość z nich to była po 50tce albo i więcej) Aż wstyd że nie mamy kondycji!
Na domiar złego dostałam @ i miałam takie boleści że szok. Wódki mało wypiłam. Z 3 kieliszki- bo jednego kieliszka to piłam na 10 razy

Jak mnie zaczął brzuch boleć to wzięłam jedne tabletki, drugie..... trzecie...... i dalej nic

tak mnie bolało że nawet chodzić nie mogłam

W końcu poszliśmy do domu o 3. Jako jedni z pierwszych
No ale zabawa była rewelacyjna. Na żadnym weselu się tak nie wybawiłam

A dziś dalej umieram z bólu