2011-11-27, 13:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci-
dudusiu 
Flav w takim razie dobrze zrobiłaś - niech chłopak nie robi sobie nadziei jeśli Ty niczego nie czujesz... z doświadczenia wiem, że potem jeszcze bardziej się cierpi 
Wróciłam z imprezy, kaca zaleczyłam, olałam pracę ale za to byłam u mojej byłej korepetytorki z angielskiego z którą teraz się kumpluję - poplotkowałyśmy sobie, zrobiła pyszne ciasto (to co w załączniku - polecam) zajechałam jeszcze do natury i udało mi się upolować piękną paletkę z Catrice The Berlin Collection i z Essence róż w żelu (ciekawe jak z aplikacją tego cudu ) z serii Vampire's Love 
Czuję się zakupowo spełniona 
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------
Cytat:
Napisane przez Cytryna007
Ja wróciłam z kościoła, zaraz będę jadła obiad tradycyjny bo schabowy z ziemniakami i surówka  zaraz będę oglądać powtórkę wczorajszego mam talent.
|
Dostałam dziś od P. (byłek korepetytorki) przepis na "Pie z kurczaka" - próbowałam nawet u niej i jest pyszne a przygotowanie to jakieś 15 min + czas pieczenia, będę musiała sama zrobić 
Mam talent oglądałam wczoraj i dziś widziałam w Dzień Dobry TVN tego gościa, co wygrał - dla mnie szału nie ma, mój TŻ ma bardzo podobny głos do niego 
Cytat:
Napisane przez hoe
Ja oglądam powtórkę The Voice of Poland  Też mam dzisiaj obiad tradycyjny Ziemniaczki z koperkiem,mielone i czerwony buraczek
A lasagne bardzo lubię Biedronkową 
|
Ooo, takiego mielonego z buraczkami to bym wciągnęła 
Właśnie ja nigdy nie próbowałam tej biedronkowej lasagne, a słyszałam o niej wiele dobrego - trzeba będzie w końcu się skusić
Czas edycji: 2011-11-27 o 13:39
|
|
|