2011-11-27, 13:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Cytat:
Napisane przez samaraNW
no to dobrze myślałam  jak się u mnie pojawi, to pewnie się skuszę na ten tusz. podkład akurat mnie nie interesuje.
wczoraj miałam taki kijowy dzień, że większość zadań mi nie chciała wychodzić i tylko mnie denerwowały, bo ja się łatwo nie poddaję i kombinuję dopóki nie zrobię. dzisiaj za to idzie mi świetnie, obym na kolokwium też tak dobrze myślała 
|
co studiujesz? ja mam jutro kolokwium z gramatyki praktycznej jak to zwykle bywa w domu robię raczej bezbłednie, a jutro b ędzie zamota xD
Cytat:
Napisane przez marta 85
A masz tak krótkie włosy czy planujesz ściąć? Ode mnie kilka propozycji 
|
w tym sęk, że mam kr ótkie w łosy i teraz namiętnie je zapuszczam. Ale ich długość jest taka nie w 5 nie w 10 i cięzko je ulozyc. A sylwester zbliza sie wielkimi krokami i chciałam się jakoś przyzwoicie uczesac 
Cytat:
Napisane przez snowhitee
jeden mail = jeden piesek niestety 
|
a ja myśłałam, że codziennie mogę karmić innego pieska. Dobrze że mam maila z tlenu, to będę zmieniać końcówki 
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161
caate świetna notka na blogu  i bardzo przydatna 
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------
Widziałyście wczoraj walkę Pudziana? 
|
ja oglądałam wg mnie chyba tamten lepiej walczył [chociaż się nie znam] no i to jak wyrwał prowadzącemu mikrofon i zaczął się rzucać było bezbłedne 
ja już pocwiczona, wykapana, wymuskana teraz maluję paznokcie na wieczór zostaje mi tylko wmasowanie balsamów przeciw cellulitowi i rozstępom i maska na dłonie
|
|
|