Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-27, 13:42   #2162
audrey88
Raczkowanie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Hej Przed chwilą wróciliśmy z basenu, widzę, że dużo mam ma taki plan Majka po zjedzeniu "obiadku" odpoczywa z tatą a matka ma czas na wizaż

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
oj tam oj tam od razu zmuszenie, jak nie chcesz, to niech małż ubranko zaloży no chyba że chcecie to czemu nie, podobno jak jest jedno po drugim dziecko, to lepiej, bo razem się chowają, u nas jest prawie 4,5 roku różnicy, jakoś wcześniej nie podjełam się, wolałam podchować troszkę Oli,
albo poczekajcie jeszcze ze 2 miesiące, niech organizm się troszkę zregeneruje, bo jak pamiętam Maja urodziła się w lipcu, tak?? czy w błędzie jestem?? kurcze nie pamiętam
Tak, Majka jest lipcowa dziewuszka Na początku pomysł męża mnie nie przekonywał, ale jak zaczął wychwalać ten sposób wychowania to zaczęłam wierzyć że to niezły pomysł
Cytat:
Napisane przez agadus;30752430[COLOR=Silver

[/COLOR]a no zapomniałabym moja Oliwka kończy dzisiaj 5 lat
Gratulacje dla młodej damy

Wczoraj byłyśmy z małą u koleżanki na imprezce i cały czas tylko komplementowali małą. że jaka grzeczna, że nie płacze... jeszcze się przyzwyczai i co będzie?

W środę znowu basen

nasze 6100g radości
audrey88 jest offline Zgłoś do moderatora