2011-11-27, 16:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
dziewczyny, KOCHAM WAS
chyba nie umiem bez Was zyc 
Cytat:
Napisane przez agnesuk
zgadzam się!  nogi masz zabójcze
alexis -  zazdroszczę!!
|
jestem dluga, 176 , do tego dodac szpile, to wtedy nogi wygladaja fajnie, ale tak bez szpilek to sa zupelnie normalne, wydaje mi sie rozwniez, ze mam kolana takie wygiete w srodek 
Cytat:
Napisane przez agniesikk
Grono jej fanów, to głównie 2 koleżanki ze stancji  Także kółko wzajemnej adoracji. Tak mnie to śmieszy, te kubeczki ze starbucksa, normalnie nic, tylko artykuł o nich napisać Jezu, czy ludzie nie mogą się kawy napić we własnym domu, albo siedząc na dupie i nie paradować z plastikowym kubeczkiem w poszukiwaniu miejsc na zrobienie fajowskiej foci 
|
kurde Aga wiesz ze mam przez Ciebie traume i zawsze jak odbieram kawe w empik cafe, patrze na ten kubek z takimi wyrzutami i mysle, ze jakbys to widziala to bys mnie zlinczowala, podejrzewam ze niedlugo zaczne miec sny grozy, ze odbieram kawe, a Ty wybiegasz zza odpicowanej witryny mohito, wylewasz na mnie kawe i krzyczysz aaa maaasz ty dziewucho z internetu, nie bedzie słit foci!
xD
Cytat:
Napisane przez agniesikk
Ale piździolec z niej  Jakby co, to możesz na nas liczyć
O, no faktycznie. Sama słodycz z Ciebie
Masakra  Wiecie co, ja naprawdę lubię swoje cycki, ale kurdę, niektóre dziewczyny mają takie wielkie, że one zamiast być fajne i jędrne to lecą w dół. Ja będę płakać, jak moje mi obwisną  Najbardziej mnie dobija, że TŻ się podnieca, że takie jędrne i okrągłe, a jak mi kiedyś obwisną?  I mnie rzuci?
Boję się Douglasa. Zawsze mam wrażenie, że te panie mnie wygonią za twarz 
|

daj spokoj, nawet jak obwisna, to kupisz super pusz ap z calzedonii i bedzie gites lans ;d
a widzialyscie w calzedonii legginsy push up? 
buhaha
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Dziewczyny, jak tak biorę głowę i wzrok w dół to też widzę tylko cycki 
|
tak wlasnie myslalam ;d;d
zaraz tz po mnie przyjedzie i jedziemy na spozywczy shopping, chyba wyzule jakas milke i odzywke do moich przepieknych lsniacych seksownych prostych wloskow
|
|
|