Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brązowowłose farbowane. Cz.III- Offtopowo
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-27, 18:11   #505
metaxa
Zakorzenienie

Dot.: Brązowowłose farbowane. Cz.III-wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
ta farbka wychodzi ciepło, kiedyś jej uzyłam, ale wyszła mi o wiele ciemniej niż na zdjęciu

jakąś tajemniczością mi tu zalatuje

nie myśl o porodzie jeszcze przed Tobą ok. 8,5 miesiąca

co Ty piszesz ja słyszałam, że czeka sie długo na przesyłkę a tu taka miła surprise czekamy na foty ja sobie chciałam zamówić sukienkę ale własnie spojrzałam i kosztuje 100 zł a 2 miesiące temu kosztowała 60 :conf used: i sie pytam why?????????? chyba sylwester blisko i studniówki
ja tajemnicza???

też myslałam ze długo się czeka na przesyłkę z bonprixu ale wcześniej zamawiała moja koleżanka z pracy i dostałą towar błyskawicznie

ceny nie są stałe, chociaż ja swoją wyhaczyłam w promocji

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
no teraz mam do podpisu na 11 stycznia
to chyba mam powiedziec ze w ciazy jestem
no i ne wiem jak to jest
czy dalej bede zarejestrowana
wogole nawet nie wiem jaki Ginekolog just u nas dobry , nie wiem kogo wybrac
masakra;/
będziesz zarejestrowana
ja byłam
przecież musisz mieć ubezpieczenie

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Pamiętacie Kachulę, która nas po dekoloryzacji opuscila?
Zobaczcie co jej się udało wyczarować na włosach
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=389
świetny kolor

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez agata456 Pokaż wiadomość
dziewczynki mam pytanie co to za kolorek ze zdj które wstawiłam?strasznie mi się podoba to ciemna czekolada,ciemny brąz?czy może coś innego?
ja tu widzę czerń z jakimś fioletem

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
metaxa pisała,że na próbniku blue velvet jest bardzo ciemnym kolorem z poświatą bordo

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

jasny brąz tak wychodzi kochanaciemno pięknie i nie czarno przede wszystkimmój ulubiony kolor.
tak, bardziej bordo niż fiolet

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachula82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie było ale to wszystko przez te wypadanie włosów. Nie chciałam czytać nic na temat włosów bo mi płakać się chciało. Skończyło się u dermatologa i jeden płyn nie pomógł i teraz dostałam jakieś prochy i płyn ze sterydami z tego co się doczytałam. Ogólnie włosy nadal lecą mimo ponad dwumiesięcznej przerwy w farbowaniu. Dlatego zanim zacznę brać nowe specyfiki wczoraj szybko machnęłam głowę farbą. Odrosty były mega i miałam dość tej nijakości na głowie. Teraz znowu będzie długa przerwa, więc mi się należało. Ja siedzieć będę teraz w rudościach bo na maksa się w nich zakochałam. Macie poniżej efekt od czego zaczynałam a jak teraz wyglądam
Wam życzę udanych brązów na głowach!
piękne masz włoski

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
faktycznie
MULTI SOFT COLOR:
zmysłowy rudy, orzechowy brąz, naturalny blond, granatowa czerń

MULTI CREAM COLOR:
karmelowy blond, płomienny rudy, intensywna miedź

orzechowy brąz w multi soft color nareszcie
zmysłowy rudy

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
mam właśnie jasny braz,ciemny braz i blue velvet.Ale ciemny braz wychodzi mi czarny takze nie byloby podobnego efektu jak ze zdjecia.A według Ciebie tam jest refleks bordo czy fioletu?
agata, ładny avatar