Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przepisy na proste i dobre drinki z wódką
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-27, 16:23   #77
Ashira
Wtajemniczenie

Dot.: Przepisy na proste i dobre drinki z wódką

Cytat:
Napisane przez kropkabordo Pokaż wiadomość
Mało jadłam i piłam orzechowych rzeczy z wyjątkiem wszelkiego rodzaju słodkości do których dodaje się orzechy. Stąd moja fascynacja.

Co do mieszanki to jestem zdecydowanie otwarta na nowe smaki, a że coś mi źle brzmi to chyba nic złego? Moja liczba postów jest dla ciebie odbierana tak negatywnie? Szczerze nie rozumiem, no ale nie wszystkie musimy się lubić :P
Ale można coś inaczej ująć prawda? Np. zaskakujące połączenie, niespodziewane, niespotykane, odmienne od Twoich przyzwyczajeń. Jest wiele neutralnych określeń, nie trzeba od razu używać tych negatywnych.

I nie mam złego nastawienia do osób z małą liczbą postów, ale nie jestem na tym forum od wczoraj i niejedno widziałam. Przewija się tu mnóstwo osób chcących zrobić zawrotną karierę hardymi postami, niejednokrotnie bez sensu.

I wybacz, ale porównania przy drinkach do serka orzechowego dalej nie pojmuję, zwłaszcza, że drinki zdecydowanie zaliczyłabym do słodyczy w takim wydaniu. ale nie będę drążyć tematu.

nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec!
nie dekold a dekolt!
nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść...
bynajmniej ≠ przynajmniej!
Ashira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując