Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-27, 16:48   #4764
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co z kocykami akrylowymi - są bardzo grube, ale i drogie. Przydadzą się? Myślałam bardziej do wózka bo nie będę miała śpiworka, ale Młody ma już kombinezon, więc może wystarczy taki jak kupiłam, czy jednak kupić jeszcze ten akrylowy?:
Mi pani w sklepie mówiła, że dla zimowego dzieciaczka akrylowy się przyda bo pytałam jak się przydają.
Ja będę miała jeden akrylowy do łóżeczka, a do wózka taki mniejszy z napami, żeby się nie podwijał

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
A ja znowu po przejsciach z tesciami. Nawet nie mam sily opisywac, co sie stalo, ale powiem Wam, ze jak rozsypie sie moj zwiazek z tztem to w 90% bedzie to zasluga wlasnie tesciow.
Wczoraj sie tak zdenerwowalam, ze pojechalam spac do chrzestnej. Przegadalam, uspokoilam sie, ale jak wracalam dzisiaj skm-ka na to cholerne zadupie, to dostalam takich skurczy i tak mnie bolalo kolo odbytu, ze myslalam, ze zaraz urodze
Ledwo co doszlam do domu. Po kilku godzinach lezenia przeszlo, ale co sie namartwilam, to moje.
Tak mi przykro, ze przez tych ludzi cierpi moje dzieciatko, ktore niczemu nie jest winne
Nie denerwuj się Kochana

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny ale mnie bolą żebra!!!!!! masakra jakaś znów jadłam obiad na stojąco, boli mnie prawy bok- bo mam wgięcie, jak leżę na lewym boku przy lapku masakra- niby to przejdzie... taa, ciekawe kiedy nawet w łóżku jak leżę to mnie boli i plecy na dodatek 3 trymestr zdecydowanie
Bidulko
Mi się ten trymestr póki co najbardziej podoba w pierwszym ciągłe wymioty, senność, zero energii, w drugim bóle w boku i ciągłe zmęczenie.
Teraz gdyby nie niezgrabność i sporadyczne bóle pleców, byłoby super

Ale dziś fajna niedziela po Mszy obiadek u moich rodziców, potem spacerek po lesie
Jedynie co, to idziemy sobie spokojnie alejką, a kilkanaście metrów od nas dwa wielkie dziki przebiegają oczywiście stresior mi się włączył, ale na szczęście już się nie pokazały

Nie mam pomysłu na jutro na obiad składniki pożądane: makaron i pierś z kurczaka... macie jakieś pomysły byle bez pieczarek

Jutro zamawiamy ostatecznie mebelki dla Tymusia no i zamówienie w dozie muszę uskutecznić, póki jest kasa

No i pytanko: na sam początek pieluchy Pampers czy Happy???
Dobra, cofam pytanie, bo już doczytałam w KWC, że Pampers
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2011-11-27 o 17:06
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora