Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-27, 20:45   #4163
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
a nie możesz zatrzymac sie w jakimś hostelu? szkoda tak opuszczac, nie macie sprawdzanej obecności?

karo
zdrowiej
w piątek miałam tylko 4 godziny wykładów takze luz, bo większość przedmiotów mam zaliczone z dziennych, zaoczni idę wolniej

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a wiec prosze cała kula kolorowa będzie na pewno lepiej wyglądać
super ci to wyszło

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
hej
na wstępie Kiciu bardzo mi się podoba kula

zaliczyłam!!
jestem mega zmęczona, spałam dzisiaj 4h, bo wczoraj wieczorem mieliśmy z TŻ głupawkę.. położyliśmy się po 22, po jakimś czasie zaczęliśmy śpiewać sobie kołysanki, a potem bawiliśmy się w "jaka to melodia" i tak się przy tym śmialiśmy, że byliśmy pewni, że za chwilę sąsiedzi przyjdą nas opieprzyć zasnęliśmy koło 2 a ja po 6 wstawałam do szkoły także jestem padnięta a za chwilę przychodzą jeszcze znajomi na KSW nie wiem co w tym pasjonującego, no ale cóż, muszę się z tym pogodzić :P
miłego wieczorku
weź idź z tym KSW, do północy siedzieliśmy u rodzeństwa TŻ bo M. MUSIAŁ obejrzeć ten szit

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
No i na pewno zaliczy ten bieg ze skręconą nogą . Jakie te chłopy są durne . Opierdziel go! Oby to nie było nic poważnego! Już niedługo kończy tę szkołę... A jeszcze tak niedawno trzymałyśmy kciuki, żeby się dostał . Ale czas leci...
pewnie że durne! mój ostatnio sięzaziębił, tata wypisał mu antybiotyk, (na wsi wszyscy się znają także nie było problemu z wypisaniem recepty ) a ten oszołom brał przez 2 dni, troszkę lepiej mu się zrobiło i stwierdził że nie bedzie już brał i wczoraj już wódkę pił, a dodam że codziennie jakiś upsarin c bierze

yyy... po zjeździe, nic ciekawego nie było, dzisiaj jak co dzień byłam wkurzona na TŻ bo dla odmiany dziś w kościele zamiast koło mnie stanął koło kolegi (1,5m za mną)bo oczywiście wymiana zdań przed mszą musiałą być, debil, obraziłam się, jutro jadę na jazdę i do lekarza po odbiór wyników

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora