Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tarnowskie mamusie:) (Tarnów i okolice)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-27, 19:46   #68
rinco
Wtajemniczenie

Dot.: Tarnowskie mamusie:) (Tarnów i okolice)

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
najbardziej wkurzaja mnie biodra takie szerokie hehehe i powiekszajacy tylek heeh bede potem zrzucac
U mnie biodra bez zmian, za to zniknęło mi wcięcie w talii i ogólnie od biustu do dołu brzucha wyglądam jak grucha No i biust urósł, z czego akurat się cieszę

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Podziwiam
Ja to juz odliczam dni do wizyty kiedy dowiemy sie czy cora czy syn
bardzo ladnie imiona wybraliscie

Jak tam sie dzisiaj mamuski czuja?
Ja też już się nie mogę doczekać jak się ujawni co będzie Ale coś czuję, że chłopak, a dziś mnie jeszcze teściowa utwierdziła w tym przekonaniu, że po objawach wygląda, że chłopak

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
oooo widze ze watek sie jednak rozkreca fajnie

ja tez wlasnie teraz szukam jakiegos dobrego ginekologa bo moj ostatnio jak bylam u niego to powiedzial mi ze jestem w ciazy a nie bylam niezlego mi stresa przysporzył bo moje dziecko nie mialo wtedy jeszcze roczku.... wiec sie zdenerwowalam i juz do niego nie chodze wiec szukam nowego
Cześć Eff
Ja też szukam jakiegoś dobrego gina, co pracuje na starym szpitalu, bo jakoś nie mam przekonania do tego, do którego teraz chodzę, poza tym on pracuje w nowym i też sama nie wiem czy tam chciałabym rodzić... I się zastanawiam czy się nie przenieść do kogoś innego.
rinco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując