Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-28, 08:51   #179
aalegna
Wtajemniczenie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość

to skoro mąz ci tak mówi to się go posłuchaj, dobrze mówi. u nas też są akcje typu zrobicie jak chcecie ale ja to bym chciała.... ale rzeczywiście lepiej przemilczeć niż się wdawać w szczegóły. ja m.in. usłyszałam już że foteliki takie fajne w markecie i nawet nie drogie, kombinezonik rozm 74 na wyjście ze szpitala jak znalazł- bo dzieci szybko rosną albo że koniecznie do wypisu sweterek wełniany i wełniana czapeczka- bo tak sie robi.
wiem że chcą dobrze ale mimo wszystko zrobię po swojemu i muszą to uszanować.
no ja na wyjście ze szpitala mam sobie uszykować wielką puchową poduchę, taką w której kiedyś się dzieci nosiło no trzeba naprawdę z dystansem podchodzic do tego gadania bo na głowę można dostać. Masz taki plus że twoja ci jeszcze powie: zrobicie jak chcecie, ale... a moja uczepiła się tonu: zróbcie tak..., kupcie to..., tego wogóle nie potrzebujecie... itp