Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-28, 10:54   #4179
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
No, inspirujący jesteście .
Teraz jak potwór, ale jutro będziesz pięknie oczyszczona !

No to szkoda, że nie od razu Cię przyjmie, ale trzymam kciuki za styczeń!

Oglądałyście "Czas Honoru"? Normalnie wiedziałam, że ten zasraniec z MAM TALENT (czyt. gubernator Ludvig :P) żyje! Chamstwo! No i biedna Lena . Pewnie zaraz jej zabiorą to dziecko ;(.
no dzisiaj już wyglądam lepiej niż wczoraj
dziękuję za kciuki
Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Zaraz idę spać, bo jutro do roboty....

A w ogóle od kiedy w Waszych regionach ksiądz chodzi po kolędzie? Bo u nas już zaczął . Będzie we wtorek u nas... A u znajomej mamy podobno zaraz po 1. listopada chodzą .
yyy?? już?? u mnie to grubo po świętach, zawsze jakoś w połowie stycznia ksiądz jest u nas
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Porozglądam się za nimi, jeśli nie dziś to w najbliższych dniach
Co to TŻ - no właśnie nie może zaliczyć w innym terminie - chore zasady tej szkoły - jeden termin, nie zaliczysz - wylatujesz... wczoraj obejrzałam tą jego stopę i wydaje mi się, że to staw jest nadwyręzony, dałam mu dobrą maść, miejmy nadzieję, że do środy trochę przejdzie

Fajnie, że weekend się udał!

Założę się, że akurta będziesz miała jakiś wyjazd jak skończymy!
Jeśli jakimś cudem uda Ci się zakładać, to Cię poinstruuję
Oba tytuły mi się podobają ;

U TŻ też zaczynają przed świętami U mnie po świętach, zazwyczaj w Sylwestra pada na moją "dzielnicę"

Trzymajcie dziś mocno kciuki, mam ważną rozmowę, póki co nic nie mówię, żeby nie zapeszać, wszystko Wam opowiem jak wrócę

Miłego dnia
to trzymam kciuki za rozmowę i za kostkę TŻ

hej mój dzień zaczął się dziś niezbyt dobrze, bo od płaczu po kłótni z TŻ, ale już jest mam nadzieję ok.. z tych dobrych rzeczy to udało mi się kupić książkę, której nie mogłam nigdzie dostać
teraz muszę coś zjeść, bo mi strasznie burczy w brzuchu
miłego dnia

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora