2011-11-28, 11:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Hej dziewczyny w sobote miałam w pracy urwanie głowy i pełno wrednych klientów potem jeszcze jak piliśmy z TŻ-tem i jego bratem zaczęliśmy sie kłócić i tak super minęła mi andrzejkowa sobota A moja lejdi jakby coraz lepiej mniej sie drapie jest wesoła nie jeczy a jak poszłam spać sama wskoczyła na fotel i zakopała sie w kocyku i spala do rana ani razu mnie nie obudziła tak mam nadzieje ze bedzie już dobrze
w sobote rozmawiałam z moją koleżanką z drogerii która używa revlona colorstay i ma tez najnowszy podklad z Dr.IRENA ERIS MATUJĄCO-KRYJĄCY Z ALGAMI i dała mi próbkę go.... użyłam 2 razy próbkę 2ml!!!! nie dośc ze pachnie jak perfumy zaj*** to super sie rozprowadza, matuje no jest świetny i kolor dostałam 202 i idealnie przypasował mi do cery, chcoć zastanawiam sie czy nie wziąść ciemniejszego patrzylam na cene.. no i drogi jest bo na necie 83zł ale może sie uda kiedys zarobić to go kupie bo naprawde rewelka 
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
Tak oryginał, zresztą takich podkładów to sie raczej nie opłaca podrabiac
Wiesz co spróbuje poszukać od tego co ja kupowałam, ale nie wiem czy jeszcze bede miała w archiwum gdzieś bo kupowałam w czerwcu.
|
dostałam PW i bardzo Ci dziękuje
Cytat:
Napisane przez Agatau88
Hej Dziewczyny 
Ale mam zaległosci w czytaniu jak zwykle ostatnio 
Dziś bylam na odrostach, rowno 3 tygodnie od ostatniej wizyty, same odrosty mi robiła.
Wklejam zdjęcia, tylko szkoda że słońca nie ma a tak szaro dziś na dworze.
Wella Koleston 12/1 + 9%.
|
ładnie wychodzi zero żółtka super 
Cytat:
Napisane przez caskada
princeska jesli to hormony to rady nie ma i moga pomoc tylko specjalne anty jak np diana35 czy inne ... ja bralam z 10 lat temu diane przepisal mi ja tez lekarz bo mialam pryle na polikach jakies pojedyncze ale byly i lekarz mnie ostrzegal ze po takich zmianach moga zostac blizny tzw dziury wglebienia w buzi w policzkach bo one sa wlasnie ropiejace i glebokie myslalam ze to od solarki 
okazalo sie ze jedynym lekiem byly anty pomoglo w szybkim czasie i juz nie wrocilo
|
ojej dobrze ze Ci tabletki pomogły a moja koleżanka przez rok brała tabletki i cere miala ładną przestała i znów to samo jej sie zrobiło
Cytat:
Napisane przez snowhitee
Cześć blondasy  Ja dziś od rana aktywnie zaczęłam, mam siostrę na cały dzień i noc, poszłyśmy na mega długi spacer i plac zabaw a potem na ciacho do coffe i smyka pooglądać zabawki (musiałam się zorientować co by chciała od blond mikołaja  )
ja andrzejkuję z siostrą  mamy dziś siostrzany wieczór tj. będziemy wieczorem obżerać się słodyczami i oglądać "Barbie akademia księżniczek"   
|
napewno udane Andrzejki 
Cytat:
Napisane przez kitkulka
naprawdę mnie dziś nawiedziło, siedzę i wybieram świąteczne tapety na pulpit i na telefon 
nie wspomnę o tworzeniu listy prezentów (oczywiście tych rzeczy, które JA chcę dostać od kogoś  ) 
zwiążcie mi ręce, żebym tego nie zrobiła, boję się, że zaraz włączę kolędy 
|
mam zaj*** motyw świąteczny na komórke w tamtym roku sciągnełam i w tym roku też sobie go ustawie 
Cytat:
Napisane przez snowhitee
dla Tż kupiłam tablet  będzie jeszcze ta piżamka i zestaw jacka danielsa ze szklankami ale alko to na mikołajki a dla sis taką piankę coś jak modelina farma cała + coś na urodziny muszę jej jeszcze wymyślić bo ma zaraz po świętach 
|
ojej aleś sie wykosztowała ! ale super prezenty aż zazdroszczę ze ja takiego nie moge zrobić mojemu 
Cytat:
Napisane przez snowhitee
|
mój TŻ ma nawigacje z GO clever i jest bardzo dobra
odżywianie włosków
|
|
|