Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-28, 11:51   #3363
Kotka17
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV

Hej dziewczyny w sobote miałam w pracy urwanie głowy i pełno wrednych klientów potem jeszcze jak piliśmy z TŻ-tem i jego bratem zaczęliśmy sie kłócić i tak super minęła mi andrzejkowa sobota A moja lejdi jakby coraz lepiej mniej sie drapie jest wesoła nie jeczy a jak poszłam spać sama wskoczyła na fotel i zakopała sie w kocyku i spala do rana ani razu mnie nie obudziła tak mam nadzieje ze bedzie już dobrze
w sobote rozmawiałam z moją koleżanką z drogerii która używa revlona colorstay i ma tez najnowszy podklad z Dr.IRENA ERIS MATUJĄCO-KRYJĄCY Z ALGAMI i dała mi próbkę go.... użyłam 2 razy próbkę 2ml!!!! nie dośc ze pachnie jak perfumy zaj*** to super sie rozprowadza, matuje no jest świetny i kolor dostałam 202 i idealnie przypasował mi do cery, chcoć zastanawiam sie czy nie wziąść ciemniejszego patrzylam na cene.. no i drogi jest bo na necie 83zł ale może sie uda kiedys zarobić to go kupie bo naprawde rewelka

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Tak oryginał, zresztą takich podkładów to sie raczej nie opłaca podrabiac
Wiesz co spróbuje poszukać od tego co ja kupowałam, ale nie wiem czy jeszcze bede miała w archiwum gdzieś bo kupowałam w czerwcu.
dostałam PW i bardzo Ci dziękuje

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Ale mam zaległosci w czytaniu jak zwykle ostatnio
Dziś bylam na odrostach, rowno 3 tygodnie od ostatniej wizyty, same odrosty mi robiła.
Wklejam zdjęcia, tylko szkoda że słońca nie ma a tak szaro dziś na dworze.

Wella Koleston 12/1 + 9%.
ładnie wychodzi zero żółtka super

Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
princeska jesli to hormony to rady nie ma i moga pomoc tylko specjalne anty jak np diana35 czy inne ... ja bralam z 10 lat temu diane przepisal mi ja tez lekarz bo mialam pryle na polikach jakies pojedyncze ale byly i lekarz mnie ostrzegal ze po takich zmianach moga zostac blizny tzw dziury wglebienia w buzi w policzkach bo one sa wlasnie ropiejace i glebokie myslalam ze to od solarki
okazalo sie ze jedynym lekiem byly anty pomoglo w szybkim czasie i juz nie wrocilo
ojej dobrze ze Ci tabletki pomogły a moja koleżanka przez rok brała tabletki i cere miala ładną przestała i znów to samo jej sie zrobiło

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Cześć blondasy Ja dziś od rana aktywnie zaczęłam, mam siostrę na cały dzień i noc, poszłyśmy na mega długi spacer i plac zabaw a potem na ciacho do coffe i smyka pooglądać zabawki (musiałam się zorientować co by chciała od blond mikołaja )

ja andrzejkuję z siostrą mamy dziś siostrzany wieczór tj. będziemy wieczorem obżerać się słodyczami i oglądać "Barbie akademia księżniczek"
napewno udane Andrzejki

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
naprawdę mnie dziś nawiedziło, siedzę i wybieram świąteczne tapety na pulpit i na telefon
nie wspomnę o tworzeniu listy prezentów (oczywiście tych rzeczy, które JA chcę dostać od kogoś )
zwiążcie mi ręce, żebym tego nie zrobiła, boję się, że zaraz włączę kolędy
mam zaj*** motyw świąteczny na komórke w tamtym roku sciągnełam i w tym roku też sobie go ustawie

Cytat:
dla Tż kupiłam tablet będzie jeszcze ta piżamka i zestaw jacka danielsa ze szklankami ale alko to na mikołajki a dla sis taką piankę coś jak modelina farma cała + coś na urodziny muszę jej jeszcze wymyślić bo ma zaraz po świętach
ojej aleś sie wykosztowała ! ale super prezenty aż zazdroszczę ze ja takiego nie moge zrobić mojemu

Cytat:
goclever http://allegro.pl/tablet-10-android-...934247734.html ja się na tym nie znam ale ponoć kozak jak za tą cenę
mój TŻ ma nawigacje z GO clever i jest bardzo dobra
odżywianie włosków
Kotka17 jest offline Zgłoś do moderatora