Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - XXL-ki chudną do M-ki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-28, 14:27   #3208
LadyTo0fat
Rozeznanie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
O Bożee? Ja jestem już matką? Chyba nie pamiętam jakiejś imprezy

Idźcie coś przełożyć. My idziemy dzisiaj do pana mgr przekładać kolokwium. Jak się nie uda to się chyba z molo rzuce albo zacznę na poprawke zakuwać -.-
Hahah
U nas nie da rady już teraz nic przełożyć, bo to wszystko to niby takie nic, ale z każdego przedmiotu i się nagle zwala na człowieka

~
Mam dziś ochotęę na słoodkie i robię sobie bezy, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie. W każdym razie i tak możecie być ze mnie dumne, bo od tamtego tygodnia bez słodzika praktycznie nie jadłam słodzików wcale! Jedynie raz jak upiekłam ciasteczka dla koleżanki, chcąc ją przekonać, żeby przeszła na dietkę też, bo to wcale nie takie złe. I wtedy trochę tych ciastek też zjadłam, ale tak to ZERO hee!

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Muszę przyznać, że zrobiłam już beziki kakaowe i mi smakowały. Co prawda te większe były wilgotne w środku, ale to dlatego, że mi nie zależało na całkowitej konsystencji bezów, bo właściwie nie lubię. Zresztą nie mam termoobiegu lub nie wiem jak mam "suszyć" bezy przy uchylonym piekarniku, jak wtedy maksymalnie mi się nagrzewają grzałki nad nim i wszystko. Także zrobiłam po swojemu, a ze smaku jestem zadowolona i wpadłam na pomysł, że możnaby zrobić taki maksymalnie dietetyczny spód np. do jakiegoś ciasta czy coś. No bo przecież takie bezy zawierają praktycznie samo białko!

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2011-11-28 o 13:40
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora