2011-11-28, 13:56
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie SANKI wybrać???
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30773113]My mamy zwykłe, drewniane, z oparciem, z Biedronki. Ok. Nie chcę żadnego śpiworka bo i tak nie wierzę, że córa tylko siedzieć w nich będzie Skończyła 1,5 roku, więc śnieg ją będzie kręcił zapewne
Tak sobie myślę, że kiedyś to się człowiek cieszył, że w ogóle są sanki, o śpiworze nikt nie myślał, brało się poduchę pod dupkę, koc na nogi i było dobrze [/QUOTE]
Dokładnie heh, ale teraz jak już jest dostępne, to jakoś człowiek sobie myśli że "jak ja kiedys mogłem bez tego funkcjonować" :P
Cytat:
Napisane przez Asisianka
Hmmm mogę tylko porównać te ze własnego dzieciństwa  Eksploatowałam je bardzo!!! I niestety te drewniane mi się połamały. A metalowe mam do dzisiaj (to właśnie te na których rok temu jeździły córki)....
Śpiworki moim zdaniem się mogą bardzo brudzić. Bo ponad roczne dziecko może chcieć z sanek wychodzić, tuptać po tym śniegu czy błocie i potem wracać na sanki razem z tą chlapą... Moja za długo nie usiedziała  Ale mają też zaletę - utrzymują nóżki. Bo taka mała dzidzia ma problem z trzymaniem nóg na górze (na płozach wykracza poza możliwości takiego malucha - próbowałam, zawijają się i może dziecko nóżkę skręcić)
|
Synek jeszcze sam nie chodzi, tzn chodzi sam ale przy meblach w domu, ale do końca zimy to pewnie się zmieni i faktycznie nie wzięłam problemu brudzenia śpiworka pod uwagę. Dzięki
|
|
|