Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-28, 18:22   #356
mag_99
Rozeznanie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczynki za pocieszenie.. Najgorsze jest to że ta zła passa trwa już kilka dni i w ogóle nie zamierza się odwrócic... Cokolwiek chcemy zrobic to idzie na opak, dziś np. przez cały dzień załatwialiśmy gazownika by przyjechał spojrzec co z tym piecykiem, dzowniliśmy do kilku, albo niemogliśmy się dodzwonic, albo odmawiali (że niby na takim piecyku jak mamy się nie znają!;/ na szczęście w końcu jeden ma przyjechac wieczorem - mam nadzieję, że nie nawali..
Byłąm w salonie mojego operatora (kończy mi się umowa, więc stwierdziłam że wymienię zapsuty telefon.. mieli już przygotowac ofertę i dupa, dopiero w grudniu). Obecny telefon mam pół roku (!!!), więc mogłabym zgłosic ustekę z gwarancji, ale... zgubiłam! przetrząsnęłam całe mieszkanie i nic..
Naprawa kuchenki mikrofalowej ponad 100 zł - stwierdziliśmy że się nie opłaca - jest stara więc zaraz coś innego by się zepsuło w niej..
Do tego wszystkiego z nerwów (oprócz tych wszystkich rzeczy które się psują, stresuję się czy z dzidzią wszystko ok) jestem okropna dla tż i sprzeczamy się niepotrzebnie;/ i płaczę non stop... Takiego kiepskiego okresu dawno nie miałam.. no nic mam nadzieję, że jak najszybciej przejdzie.. No.. wyżaliłam się..
Dziękuję Wam jeszcze raz!

Kochana, tak - ok. kilograma różnicy (nie pamiętam ile dokładnie), ale przymierzałam się do obu i Captiva zgrabniejsza i rączka lepiej wyprofilowana.. jakoś tak mi bardziej podpasowała..
W Laret do tego wszystkiego (choc wiadomo - to nie najważniejsze na co zwracałam uwagę) nie podołały mi się kolory i torba
A ja mam Captiva z kolekcji Mohican 05 (to ten kolor który jest w tym linku który zamieściłaś - na żywo jeszcze ładniejszy), ale ogólnie jest chyba ze 100 wzorów do wyboru!
Tylko fotelik do samochodu wzięłam inny - nie z kompletu (jeździmy dużo i zależało mi żeby był lepszy).
X lander który ja oglądałam (ale nie pamiętam jaki to dokładnie był model) miał mniej bajerów, poza tym droższy i odradzony mi przez siostrę.
Z drugiej strony widzę że wiele Dziewczyn jest zadowolonych i piszą że są to dobre wózeczki.. Mnie się trudno odnieśc tak naprawde to jakiegokolwiek na 100% bo nigdy nie uzywałam żadnego, a to pewnie i tak "w praniu" wychodzi
Stwierdziłam że nie chcę za dużo wydawac, bo tak jak pisałam - wiele koleżanek które miały wózki 3w1 i tak dokupowały potem lekkie spacerówki.
Wcześniej myślałam o Abc design lub Mura, ale są dużo droższe..
pomyśl, że teraz już może być tylko lepiej!

a co do wózka - to jak dla mnie wszystkie te wózki są niewiarygodnie ciężkie i na pewno nie będę ich nosić, wagę sprawdzał TŻ i stwierdził, że no może laret jest odrobinę lżejszy (jeszcze lżejszy jest alu car), ale alu car jest odrobinę mniejszy (gondolka) i niższy a laret ma brzydkie kolory
ten jasny kolor jest super, ale ja zrezygnowałam ze względu na brudzenie, no i TŻtowi najbardziej zielony się podoba

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora