2011-11-28, 17:27
|
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
Napisane przez vesenka
i mam coroczny dylemat pt. firmowa impreza gwiazdkowa 
zmieniła mi się koncepcja stroju. Zamiast czarnych portek, czarnej koszuli, underbrusta i szpilek będzie mała czarna i szpilki. I chcę zaszaleć z zapachem. Mam czas na zorganizowanie sobie próbki/odlewki czegoś odpowiedniego.Tylko co to ma być  Bym chciała ciepło, gęsto, może być słodko, ale nie ulepnie, wieczorowo, raczej elegancko i najlepiej z ogonem/ogonkiem.I żeby nie pachniała tym co druga osoba  Istnieje takie coś 
|
Habanita 
[QUOTE=ROZ-ter-KA;30765746]"Jest spokojny powoli , powoli ulatnia swą moc ."
Czekam na rezenzję zapachu , ktory jest spokojny w tempie ekspresowym.
......................... ......................... ......................... ...........
Nabrałam ochoty na inne recenzje tej pani .
Zaczynam od Midnight Poison , pocztek obiecujący wielce jest.
"Po przeczytaniu waszych recenzji , postanowiłam sobie zamówić próbkę z zawartością tej perfumy w internecieWyobrażenia mam dziwne wąchając tej perfumy(...) podoba się mężczyzną ten zapach "[QUOTE]
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-555374 
Cytat:
Napisane przez kamena
|
Natknęłam sie dziś na dziewczę w krótkich glanach HD , i piszczał jej prawy glan - mój długi z HD piszczy lewy , widać to odgłosy firmowe
Cytat:
Napisane przez rachell111
aaaa to nam nigdy nie pyknął - bo szarpał szarpał jak odpalanie malucha i nigdy nic nie wyszarpał - poza mięśniami brzucha jak talala
ale bolało
to już go nie demonizuję 
|
To też jest jakiś pożytek 

Cytat:
Napisane przez Maja102
|

Cytat:
Napisane przez vesenka
mam dwie pary papug, jakby co 
|
Jeszcze nie jestem wypłacalna 
Cytat:
Napisane przez melkmeisje
Wybaczcie zawracanie gitary, ale.... 
Zrobiłam na szybko próbny Lisa Eldridge inspajerd czerwony mejkap na jednym oku  Przede wszystkim to średni mam odcień tej czerwieni - wpada w bordocegłę i wyglądam jak ofiara przemocy, ale kusi mnie eksperyment z jakimś innym odcieniem... coś w wiśnię, malinę? Znajdę takie cienie na niższej półce niż jakieś Make Up Factory czy inny MAC? Może Miciel wie?
Czy nie warto w ogóle kombinować? Proszę o szczere opinie i przepraszam za krzywe kreski, jakość zdjęć i oczywiście za brwi 
|
Brwi wybaczamy całość śliczna 
Zanabyłam z Młodą do spółki truskawkowe masło do ciała Joanny jest cudnie różowiutkie i pachnie jak jogurt truskawkowy albo co 
Aaaaaaa ! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-555615
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P. 
Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2011-11-28 o 17:30
|
|
|