Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-28, 18:40   #4192
tusia_m
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cześć
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
byłam rano u lekarza, bo przy okazji z mamą byłam u okulisty, więc poszłam do przychodni, niestety nie było mojej lekarki ale to poszłam do innego lekarza-nawet spoko, chłop ma ciekawe poczucie humoru
ogólnie nic mi nie wolno! powiedział, że tylko zostaje mi się kropić wodą święconą bo 99% leków na rynku jest nie dopuszczalnych do stosowania przez kobiety w ciąży
kazał płukać gardło szałwią i nawilżyć powietrze w domu (zastanawiam się jak ja to zrobię, 220 m2 to nie lada wyczyn nawilżyć takie powietrze ). Tak czy inaczej zostają mi domowe sposoby ciąg dalszy
mam tylko delikatnie gardło zaczerwienione a tak to wszystko dobrze. Dobrze, że nie mam gorączki więc nie trzeba stosować jakiś "drastycznych" środków czyt. antybiotyki.
obyś jak najszybciej wyzdrowiała

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a wiec prosze cała kula kolorowa będzie na pewno lepiej wyglądać
wow, super to wygląda! masz talent
Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
zaliczyłam!!
jestem mega zmęczona, spałam dzisiaj 4h, bo wczoraj wieczorem mieliśmy z TŻ głupawkę.. położyliśmy się po 22, po jakimś czasie zaczęliśmy śpiewać sobie kołysanki, a potem bawiliśmy się w "jaka to melodia" i tak się przy tym śmialiśmy, że byliśmy pewni, że za chwilę sąsiedzi przyjdą nas opieprzyć zasnęliśmy koło 2 a ja po 6 wstawałam do szkoły także jestem padnięta a za chwilę przychodzą jeszcze znajomi na KSW nie wiem co w tym pasjonującego, no ale cóż, muszę się z tym pogodzić :P
miłego wieczorku
już sobie Was wyobrażam hehe

to my z TŻ też mamy takie napady czasem. Raz jak odpoczywaliśmy sobie na tapczanie .... TŻ zaczął recytować mi wszystkie wiersze, które uczył się podczas swej edukacji szkolnej. A "Litwo, Ojczyzno moja..." z namaszczeniem recytował z 5 razy, bo w technikum dostał za to 6
Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
My wczoraj też dostaliśmy głupawy i najpierw wymyślaliśmy nazwy miejscowości- np Kozie Boby w gminie Dupa Wielka . A potem powiedziałam mężowi, że Monni grała z narzeczonym w "Jaka to melodia", to powiedział, że można grać w "Jakie to pierdnięcie"- i zaczął wymyślać zasady w stylu "po ile pierdów". A na koniec sobie przypomnieliśmy słowa tej piosenki o znajomym- Booooożeeeee .

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Zaraz idę spać, bo jutro do roboty....

A w ogóle od kiedy w Waszych regionach ksiądz chodzi po kolędzie? Bo u nas już zaczął . Będzie we wtorek u nas... A u znajomej mamy podobno zaraz po 1. listopada chodzą .
u nas zaczął chodzić od wczoraj.

A ja właśnie dziś miałam kolędę Godzinkę temu ksiądz poszedł. Był u nas wikary (który przyszedł do naszej parafii w tym roku), bardzo sympatyczny
Z wielkim zainteresowaniem wypytywał się o nasze ślub i wesele i szczerze mi gratulował
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Wasze kciuki pomogły, dziękuję za wszystkie! Dostałam pracę w ośrodku rehabilitacji i ramach wolontariatu co prawda kasy z tego nie ma żadnej, ale za to będę mieć już co wpisać do CV w doświadczeniu zawodowym i w dodatku będę pracować z takimi fajnymi dzieciakami
super wiadomość! gratuluję!

Poniedziałek...znów cały tydzień przed nami. W weekend nie zdążyłam wypocząć, bo miałam zjazd na uczelni
W piątek byliśmy na dyskotece andrzejkowej, czego efektem jest chore gardło (nie trzeba było wychodzić na dwór) . Swoją drogą to polecam Finlandię porzeczkową ze spritem

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora