Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy cz.52
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-28, 19:54   #122
mortish
Zakorzenienie

Dot.: Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy cz.52

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
Na razie mało osób miało ten "zaszczyt"

jeśli tamte laski po 30h nie umieją jeździć to przeciez jakaś masakra jest mogłyby już sobie odpuścić... najwyraźniej nie są stworzone do bycia kierowcą... bo później siada taka (czy taki) za kierownicę i stwarza zagrożenie w ruchu
moja znajoma po ukończeniu kursu dokupowała sobie 50godzin jazd przed pierwszym egzaminem
i później przed kolejnymi też po kilka-kilkanaście
miałam raz 'zaszczyt' z nią jechać. mam nadzieję, że nigdy więcej.
niektórzy po prostu nie powinni posiadać prawa jazdy

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
To jakaś dziwna opinia Jak ktoś wydał powiedzmy 1500 na kurs+ oblane egzaminy to ma zrezygnować? i wylać tyle kasy w błoto? bo np. stres go zjada na egzaminie i nie może sobie poradzić? Im więcej razy zdajesz egzamin tym lepiej zdążysz się nauczyć, proste
ale prowadzenie auta to nie nauczenie się alfabetu na pamięć. niektórzy nie mają predyspozycji do tego.

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Ja za to autko mam i śmigam codziennie Chociażby do TŻ, który mieszka 200 metrów ode mnie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
dalej mi się nie chce wierzyć z tym avanti że to prawda wszyscy nakupią gazet a 15 grudnia wyjdzie jakiś zonk z tym
też boję się, że nie wypali to. ja mam na razie jedną gazetę. jak gdzieś znajdę to dokupię jeszcze 1 -2, bo za tyle to jakąś biżuterię w razie niepowodzenia akcji wybiorę spokojnie

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość

Ja chciałam dwie kupić. Puszczę w obieg na jakimś wykładzie to dziewczyny poczytają
w tej gazecie nie ma NIC do czytania

bloguję i ja
olalicious.blogspot.com - nowy wpis
mortish jest offline Zgłoś do moderatora