2011-11-28, 20:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blizny potrądzikowe/trądzik-jak usunąć przebarwienia- WĄTEK ZBIORCZY
Cytat:
Napisane przez bozyciesamosieuklada
no wiem, tylko wstyd się pokazać z białym, ropnym pryszczem  narazie posmarowałam pastą cynkową, zawsze używałam punktowo olejek hebraciany.
a te prosaki można inaczej usunąć? czy one schodza tylko przez "usunięcie mechaniczne" :P
nigdy nie wiem czy jest moment w którym można wycisnąć pryszcza, często jak zostawiałam delikwenta to pod koniec pod byle draśnięciem mi schodził i w sumie miałam mniejszą bliznę.
achh nie wiem co robić, nie powinnam mieć teraz wysypu, nie cały czas! nienawidzę mieć od tego aż bolącą twarz    :1wsciekl y
|
Jak to się kiedyś mówiło "wstyd to kraść i cudze dzieci chować" Pryszcze to żaden wstyd, tak jak wstydem nie jest przeziębienie, stwardnienie rozsiane ani żylaki. Wstyd to się wstydzić takich rzeczy, o
Ja bym z prosakami poszła do dermatologa Ale na pewno masz prosaki, a nie podskórne gule? Bo prosaki nie powinny boleć, przynajmniej ja o ty nie słyszałam, a gule potrafią tak boleć, że nie można mówić. I ja za każdym razem leczyłam te gule w parę dni aloesem, nawet żadne blizny nie zostały
|
|
|