Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-28, 21:21   #541
paula600324
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość

a ja dziś po szkole muzycznej pojechałam tankować autko do Shell w myśl mojej wizji katastrofy prądowej ..
potem jeszcze stres w sklepie, bo Junior chciał hotdoga a ja się bałam co by mi karty nie zeżarło lub nie zczyściło jej w terminalu przy kolejnym wyłączeniu prądu.... na szczęście już nie zgasło światło jak wbijałam PIN .... uffff

ooo........ już ja więcej nie kraczę......
A może to się stać podczas wył prądu?

Ale miałaś przeboje
Pamiętam jak wracaliśmy z wakacji, zjechaliśmy z ekspresówki, która dość długo się ciągnęła, pierwsze jakieś miasto, stacja benzynowa a tam tłum ludzi i masa samochodów Nam się chciało tylko do toalety a reszta cała stała, bo pusto w bakach, a prądu nie było i system im padł a oni muszą zatankować Jedna baba to się pożarła z obsługą, nie dość, że chciała nr do kierownika i właściciela stacji to dzwoniła jeszcze do zakładu energetycznego i chciała nr do właściciela tego systemu co tam mieli, bo ona jechała na oparach i do stacji żadnej innej nie dojedzie a czekała już godzinę
Współczułam obsłudze, bo naprawdę zachowywała się jakby to oni byli winni
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora