2011-11-29, 02:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy cz.52
Cytat:
Napisane przez astaaa
albo do mieszania by się nie zastały. takie kuleczki były też we wkładach z atramentem do piór (tyle że chyba plastikowe) - kiedyś nałogowo je zbieralam. 
|
ja tez mialam taki moment
Cytat:
Napisane przez teja1
dostałam mandat... Pierwszy raz w życiu (jak już wypatrzyłam temat motoryzacyjny). 200zł, pan policjant twierdził, że rozmawiałam z kimś przez mp3... zabronił mi dzwonić do kogokolwiek, kazał wysypać wszystko z torebki w celu znalezienia 'drugiego' telefonu i nie dał sobie przetłumaczyć, że to że ma kabel podłaczony do radia pozwala na odtwarzanie muzyki a nie ładowanie 'telefonu'... Brak mi słów.
|
nie mozesz sie jakos odwolac od tego?
Cytat:
Napisane przez seduction
Teja, współczuję
Chłopaki, chodźcie zapisywać się na rozbiórkowy na uguisu no fun  dużo (100) g dziewczyny będą próbować rozebrać, bo taniej wyjdzie, niż standardowe pudełka po 26g 
|
a co to takiego?
---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------
Cytat:
Napisane przez Irja
Ja mam na razie dwie karty, ale będę miała 3  chociaż zastanawiam się czy nie kupić więcej, bo podoba mi się jedna sukienka za 129zł, tylko pytanie czy dotrwa do promocji  (widziałam tylko jedną sztukę na sklepie) 
|
moze ja kup, potem przyjsc oddaj i kup zaraz znowu z kodami
ja tak zamierzam zrobic z czapka
|
|
|