Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy cz.52
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-29, 02:55   #154
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Dot.: Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy cz.52

Cytat:
Napisane przez astaaa Pokaż wiadomość
albo do mieszania by się nie zastały. takie kuleczki były też we wkładach z atramentem do piór (tyle że chyba plastikowe) - kiedyś nałogowo je zbieralam.
ja tez mialam taki moment
Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
dostałam mandat... Pierwszy raz w życiu (jak już wypatrzyłam temat motoryzacyjny). 200zł, pan policjant twierdził, że rozmawiałam z kimś przez mp3... zabronił mi dzwonić do kogokolwiek, kazał wysypać wszystko z torebki w celu znalezienia 'drugiego' telefonu i nie dał sobie przetłumaczyć, że to że ma kabel podłaczony do radia pozwala na odtwarzanie muzyki a nie ładowanie 'telefonu'... Brak mi słów.
nie mozesz sie jakos odwolac od tego?
Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Teja, współczuję

Chłopaki, chodźcie zapisywać się na rozbiórkowy na uguisu no fun dużo (100) g dziewczyny będą próbować rozebrać, bo taniej wyjdzie, niż standardowe pudełka po 26g
a co to takiego?

---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość

Ja mam na razie dwie karty, ale będę miała 3 chociaż zastanawiam się czy nie kupić więcej, bo podoba mi się jedna sukienka za 129zł, tylko pytanie czy dotrwa do promocji (widziałam tylko jedną sztukę na sklepie)
moze ja kup, potem przyjsc oddaj i kup zaraz znowu z kodami
ja tak zamierzam zrobic z czapka

http://www.poomoc.pl/
ultrafiolet88 jest offline Zgłoś do moderatora