Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-29, 07:16   #441
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Hej dziewczyny
U mnie słońce, ale zimnica straszna.

A co do L4 to zobaczymy co na następnej wizycie mi gin powie - jak z szyjką będzie nie tak i jeszcze glukoza wyjdzie nie tak (mój tata jest cukrzykiem) to zwolnienie i adios praca W sumie to się cieszę, bo już mnie szlag w robocie czasami trafia

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość

a co tam tak nawciagalas?>>

My to jak takie staruszki...plecy bola)) . Moze troche wiecej ruchu-spacerow,zeby sie nie zastać... Wiem co czujesz,bo jak ja postoje dluzej to juz czuje ze mnei rypie w krzyzu,ale przy dlugim siedzeniu takze. Tak zle i tak niedobrze
Wciągałam obiadek - zupa cebulowa z groszkiem ptysdiowym, na drugie devolay z ziemniaczkami, a potem ciasto ananasowe i pizzerinki na kolację - normalnie mama wie co dobre
A co do ruchu to codziennie do pracy chodzę na piechotę - 15 minut w jedną stronę i jeszcze w domu nie leżę tylko trzeba coś mieszkanko ogarnąć i obiad ugotować mężowi i zawsze jeszcze się coś znajdzie do roboty

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora